::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, July 31, 2008

Dah nak balik...

Perghhh lama tol aku coti2 mesia... Sminggu bebs! Walaupun tak bape best tapi blehla...
Atleast aku dah sampai Perakkan...

Qaisya ni kalo bab posing, beressss jek...

Heheheh aku nak gak posing... PEACE tak tinggal ahaks..

Di depan umah kawan mak... Posing dulu sblom balik heheheh...

Sblom balik, drang ajak pekena laksa n cendol..
Tak sedap la...
Sedap lagik Laksa Mak Mah kat pasar tu kan...
Nyum3.... tingin plak makan laksa huhuhu
Jom B.....................



SELAMAT TINGGAL PERAK!!!!



Telatah kembo tige

The Kembo Tige PEACE

Perghhhh..kembo due posing...

Cantek tak susunan kepala kembo tige posing ahaks...

Kembo tige PEACE baring hehehe

Posing kembo tige jelir....
Wakakakakaka...
Takleh tol tgk si Kakak jelir...ganehhhh siottt...

Posing kembo tige tongkat dagu ngeh3x...

B, posing abstrak ni ek...
Muahahahahahaha................

Telatah kembo tige........... layaaaaaaaaaaaaannn ihiksss...


Di Hotel Swiss Garden

aduhhhh..gelap giler!!!
ingat nak amik gambo pemandangan Pulau Pangkor yang kat blakang tu...
Alik2 gambar Pulau Pangkor nampak, muka kitaorang plak gelap...ampeh toll!!!
Tula kawan mak aku.. Sblom bawak ke umahnye... hubby dia bawak kitaorang p jalan2 n makan2 dulu.. Save budget ahaks...


hehehe...nak interprem gak walaupun tau muka tak nampak ihiks...

Di depan Hotel Swiss Garden, Lumut Perak...




Layan Pemandangan

Layan pemandangan2 di Swiss Garden Hotel.. Aku dok kat Apartment so tak nampak la pemandangan2 ni.. Yang nampak hanyalah padang Golf beserta anak2 monyet yang berkeliaran huhuhu eh! tak lupa jugak lalat2 yang berterbangan uhuks...
Lawo kan kolam mandi dia....
Haaa... ni sume menunjukkan pemandangan ke Pulau Pangkor..
Dekat je kan..
Tgk je la dekat, kalo brenang tu mau suku jalan dah mati ihiks....

ni plak kolam yang penuh ngan ikan..
Dari sekecik2 ikan hinggalah sebesar2 ikan...
Nak close up, gambar cam bergetar la plak ihiks..

So layaaaaaaaaaaaannn je la ekkkkk

Dak yang kuat majuk

Ya Allah...kuat tol dak ni majuk.. Kekadang tak larat nak pujuk dia... Kalo dia kata nak itu, kena dapat kan jugak... Kalo idak, camtula gayanye...

Kalo si Kakak, bile kita terangkan atleast dia faham tapi si Adik...masyaAllah...
Pangai sapa la ni dia ikut...
Tak len tak bukan, pangai bapaknye laaaa...
Sama jek bapak borek anak rintik ni... majuk ntah pape ekekekeke...
Alik2 pujukla diri sendiri kan kakak..meh kita geng berdua kan kakak muahahahaha..

Tengok tu!! Sampai ajak men playground, muka masih camtu..

Alik2 si Abahnye yang men... Haaa kan senang...

Eh! Ibu nak join gak... Men jongkang jongkit muahahaha..

Niela rupanye playground kat Swiss Garden tu... Sesambil tunggu member mak datang amik kitaorang bawak ke umah drang..Kitaorang try pujuk Si Adik ni dengan men kat sini...
Harap2 menjadikla....


Tadaaaaaaaaaaaa...
Alhamdulillah... Adik dah ok... Nak tau sape yang berjaya pujuknye...?

Si Kakak yang penyabar ihiks...
Ibu dan Abah pun tak dapat nak pujuk tapi kerana kaletah si Kakak, berjaya membuatkan Adik tersenyum n ketawa riang hehehhehe..

Adik disebalik tabir gerigi hehehehe

Perghhh ganeh anak2 Ibu ni posing ihiks...
Gaya pe B.. Abstrak ek ahaks....

Ibu dan Abah pun nak posing ala2 manja musyuk gitew ahaks....




Wednesday, July 30, 2008

Di bilik otel...

Haaa..nila rupa Apartmentnye.. Luas tapi situla katil, situla ruang tamu n situla jugak dapo.. Bek cakap HOTEL jek kan.. Setahu akula kan, APARTMENT ni ade bilik.. sebilik ke.. 2 bilik ke.. atau 3bilik.. Tu under Leisure Holiday la.. tapi under Swiss Garden ni, aku tak tau le huhuhu...

Hubby yang baru bangun tido ahaks...

kehkehkeh..punyela bersepah..nak wat camne kan... tu jek ruangan yang ade ihiks..
Adik yang melepek....

Kakak biasala, ngan mainan dia... Cakap sowang2 pun bleh dia ni hehehe...

Adik tak len tak bukan, menempel di sebelah Abah sebab nak men laptop kan.. Adoi le...

Pe yang aku buat tu? Disamping plastik KFC disisi...?

Heheheh breakfast Susu Coklat Dutchlady ngan ayam kfc muahahaha... Camne tak nek smula badan ahaks...

Nie time dah nak check out dah..patutnye lagi semalaman dok situ tapi dah tak tahan disebabkan ketidakselesaan so we decide tompang tido umah kawan mak la kan hehehe.. Mujur ade owang len dok Perak tu...



Gaya seorang perenang harapan

video

Larikkkkkkkkkkkkkk.....

Membuatkan ati bisa....

Perghhh pada tajuk blog, menggerunkan..
Ni alkisah si suami ku yang poyoss...
Ya ampunn ek bangg....

Tengok gaya PEACE hubby aku tu, len macam jek kan.. PEACE yang merenyam muahahaha... Ekceli nak suh aku amik gambo awek kat blakang tu

awek ni dari mula kitaorang mai, asik tgk jeling2 jek hubby aku... Bukan pasan tapi mayb la sebab hubby aku jek laki melayu kat situ kan..yg len sume cina so no wonder la kan... Aku budget gurl ni dipersekolahan lagik tapi hubby aku tak caya... Upanye memang sah! Baru tingkatan 2...

Camne la hubby tak caya..tgk tu! Saje jek kan.. Ampeh tol!!
Aku jugak yang bek lg sporting, ikut jek kemahuan hubby aku suh snap pic dak gurl tu...

Adehhhh...
Eh! Kalo aku wat camni, asenya hubby aku sporting cam aku gak ke?
Hehehehehe...