::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, July 26, 2010

Achummmmm...i'm back!!!!


achummmm...achummmm...achummmm
adoyaiiiii selsema la plak..
hai ouls...i'm backkkkkkkkkk
mak aiiii bersarang blog aku ni ek...
lupa plak amik maid untuk bersihkan umah blog aku yang tersayang ni..
so oulsssss masih ingatkan aku tak? rindukan entry2 aku tak?
Aduhaiii ase kekok plak nak menaip sebab dah lama tak wat entry...
yang pasti aku still ingatkan malah windukan kowang...
Thanx 4 certain2 my blogger yang masih bertanya khabar tang aku
siyes!! cukup terharu sebab tak sangka aku masih di ingatan kowang terutama 'adik laki' aku sowang tu..nak mention ke nama dik? hehehehe
dia lagi r aku tak expact, siap bg email lagi tanye mana ilangnye aku...
Ya Allah sebaknye ase..
Aku janji bz camne pun, akan aku try 1 entry seminggu pun dah kira ok kan..

Anyway thanx all...
akan ku kembali menjadi blogger yang tak bape tegar ahaks...

post signature

4 luvbites:

sI tEDI said...

welkambek!

Ayen Giggs said...

Nape x tutup abih tu?Lobang idung masih nampak lagi,huahuahua....

SyuQ said...

yeahhh

welcome back kak!

:-)

Farazila said...

miss u kak ena...
awat senyappp?

igt da majuk..
xmo blogging agy