::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, July 27, 2010

Sambutan sederhana

harap maap le..sume entry2 ku sume yang dah basi belaka.. takpela ek.. sebab memang niat di ati nak publish cuma masa tak mengizinkan...
so enjoy the story k.................

kotak ni aku oder dari farasela...
idak r oder kotak tapi ade r barang2 besday yang aku oder dari dia..
kalo nak wat besday party, takyah r kowang susah2, juz oder jek dari dia, cukup senang n jimat masa
antara barang2 yang aku oder
tema kali ni IJOOOOOO
beg goodies untuk kawan2 Kakak kat skolah
A few things dalam beg goodies tu termasuk kad jemputan ke umah
Alaaaa lupa plak nak snap beg goodies yang kat umah punye
Mungkin besday kali ni Kakak agak ske sket sebab kawan2 skolah dia datang..
Siap men kejo2 lagi, dan Adik pun join...
Ske tengok gelagat Kakak berkawan sebab selama ni asik berkawan ngan adik2nye jek

Tetamu yang paling aku ske dia datang sebab kerna dia makanan kat umah cepat abis ahaksss...
Siap bungkus lagi tu hheheheh
jangan mare ye A.Min..

Baby memula cuak je tengok sebab ramai orang, pastu lama2 dia ske... tapi still takmo orang len pegang melainkan bibiknye

Sebahagian adiah2 yang Kakak dan Adik dapat
Alhamdulillah... walaupun majlis kali ni on the spot n sederhana malah siap lupa tempah kek untuk besday lagi tapi mujur pagi tu p kedai kek, ade kek besar untuk dak2 ni.. memang rejki drang sungguh...
Tima kasih pada hadirin yang datang menjayakan majlis ni...


post signature


5 luvbites:

sI tEDI said...

lama betul ko tak update!

pergi bertapa ke?

zue @ annaleeya said...

ko mmg la ena.. tak jemput aku pon... huhu!!

atty's said...

walupun dah berlalu ..
untie nak ucapkan selamat harijadi kakak..

cantik baju kakak ngn adik .

Emy Omar said...

lama tak singgah sebab tuan rumah lama menyepikan diri..happy belated bday kat kakak tu ye..meriah nampaknye tu..kita ni mak2 kalau anak2 gembira kita tumpang sukakan

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk goodie beg tu satu!!