::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, June 16, 2008

Jalan2 Hujung Minggu

Pas makan2 pagi tu... kitaorg siap2 p coping barang2 utk party 'Qaisya' 28hb ni... Takla coping tmpt kless2... tmpt biasa jek... Tapi yg jadi halnye...asai p cni TAK SAH kalo dak2 ni tak tunggang mende alah ni 3x round... Kalo idak, mesti meraung punyela si kecik tu huhuhu.. Nak taknak, terpaksala melayannye... Mujur 50sen jek huhuhuhu...


muka kakak yg kepuasan sbb dpt nek 3x tapi adik cam masih tak cukup jekk... ahhh dulikk... balik! balik!..kite p Kuantan Prade plak ek, beli buku nak? heheheh pndai tak aku umpan anak2 aku ni heheheh

ni baru sparuh aku beli... ade lagi sparuh perlu aku beli di minggu hadapan... Huhuhu kempis purse den huhuhuhu...

Haaaa...sesampainye ke Kuantan Prade, si kakak sebok ajak p beli buku KIKI.. buku KIKI.. Aku ingat KIKI tu awek kartun yg cunla kat depan buku dia...ghupanyeeeeeeee.....

CAIIIITTTTTTTTTTT... si monyet upanye!!! Sila besarkan mata korang utk melihat 'name tag' yg si monyet tu pakai heheheh... KIKI namanye ish..ish..ish... Oooo si kakak nk mengenal waktu... Ok..Ok.. bleh la beli buku ni...Mujur 2hengget jek huhuhu...

Sambil jalan2 tu.. sempat lagik aku kenakan anak aku suh pakai spek ni hahahah...Baguih kakak ikut ckp ibu ek...

Si adik yg tau ibu nk pekenakan dia, awal2 geleng takmo pakai n buat2 belek jam sambil wat muka cedey, mintak abahnye belikan jam ahaks... Tak kose nyah hahahah...

Ingat nk p beli lagi barang2 drang tapi tak sempatla sebab si adiknye dah merengek2 nak tido... Sian la plak so pe lagi, balik la ghumahhhh...

1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Aku tau tempat tu kat ne. Anak aku pun macam tu. Kalau pegi shopping kat situ tak sah kalo tak naik. Lagipun murah 50 sen je, lama pulak tu. Kalau kat tempat lain mana dapat.