::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, June 12, 2008

Lunch hour...


Haaaa masa ni tak silap aku time raya ihiks.. punyela lama berlaku tp dulikkkk...nak letak gak gambar mamat2 encem ni kat dlm blog aku... Aku coti so sape yg keje time raya ketiga keempat tu, mulala wat muka sposen dtg mintak sdekah nk lunch kat umah sesape yg bercoti kan hahaha ya ampunnn jgn mareee..... So kali ni drang datangla umah aku n aku hidangkan drang nasi ayam berlada nyum..nyum..nyum.. terliuq lak aku huhuhu


semangat kan drang makan, macam 10ari raya tak dpt coti huahuahua..mesti sedap tu kan heheheh... siap ade idang air sejuk panas lg tu... Untung korang datang umah aku..Tahun ni datang lg ek hehehehe

Haaa... nila rupa2 sbenor mamat2 yg tak bape siap muka nye ahak...Jangan maree..nnt aku tak bg korang makan dah kat umah aku lg ahaks... Meh aku perkenalkan drang kat korang ek heheh (cehh cam la korang nk kenal sgt kan ihiks..dulikkkkkk......)

Dari kiri :
  1. Aku pangey YED, baru tawen dalam bulan 5 lepas huhuhu encem mamat ni tp syg, byk molot ahak...ya ampunnn yeddddd....
  2. Ni Jabore tapi nama dia bebeno Jabal ahaks..aku kan ske mencantekkan nama org huhuhu.. Yg ni jgn di tackle sebab anak dah masuk 2..alhamdulillah spasang.. Pndai tol dia ni, dlm diam2 n buat muka blur jek, alik2 menjadi ek huahuahua...
  3. Haaa cik2 yg diluar skelian, yg ni bujang trang tang tang... Namanye EPI tp asenya dgr gosip2 liar, dia dh berpunya huhu mlepas gak ahaks..
  4. Yang ni mie...isk..isk..isk...yang ni baru sgt tawennya... minggu lepas baru kenduri sambut menantu n minggu ni baru dia masuk keje heheheh...
  5. Haaa jejaka macho lg sempoi ni amai bebeno org ske kat dia... Nama dia Lee... tapi siann heheh dia pun dh nak kawen awal bulan 7 ni.. Adoiii... dh takde jantan2 thangat n kumbang di SUK Pahang ni isk..isk..isk...

3 luvbites:

viruspadu said...

salam kenal juga dari kita :p

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alamak..semua dah kawin ker kak...

ha ha ha

melepas arr yanie...

keh keh keh

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Ape kes ko masukkan gambo budak2 jantan opis kita tuh, tak hangat langsung hehehe...