::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, June 4, 2008

Lunch bersama K.Wan

29 Mei 2008 bersamaan ari khamis baru2 ni, aku n dak2 Sulit ajak K.Wan p makan kat Kedai Wan TomYam sempena ari last dia bekerja di opis ktaorg (walhal aku yg takde keesokan arinye sebab coti hehehe)... so menu2 simple yang kitaorg makan aritu seperti berikut cehhh cam wat surat la plak..

ni ikan siakap...best gile aku ratah dia punye tulang, kruk krak heheheh

ni sop sayo... aku hanya makan udang, sup n ayam...sayo2 aku kasi drang ahaks..

ni plak kerabu mangga... langsung aku tak sentuh heheheh


aduuuusss ade satu lagi lauk lupa nk snap la sbb lauk tu lambat sgt smpai huhuhu..Air pun tak snap..takpela..yg pasti n penting..gambar2 kami yg cute ni jek hehehhe.... ni muka yg kelaparan, menantikan hidangan di atas meja huhuhu..

*k.wan + cc nora*

*aris + lee*

*k.jan + eina* (aku le tu hehehe)

*'family sulit'*


haaaaa..tika ni sume tgh menketedarah..tgkla masing2 masyaAllah..cam 10ari tak makan hehehe... aku plak kali ni kena langgar pantang huhuhu makan 2x makanan berat huhuhu

*meh cc tlg amikkan...wahhwahhh manjanye k.wan*

*amboi arisss...sengehnya... mentang2 dpt makan free ek...
tgk lee tu cool jek ihiks*

*masyaAllah, aku ke tu? kembongnye pp huhu mentang2 langgar pantang,
tak pndang kiri kanan ahaks*

*nyum3... sedapnye makan..tertibkan kami makan tak bcakap ihiks*

*huhuhu k.wan..'gile babi takdok mung kat cni uhuk'*

*huhuhu kenangan yg abadiey wat selamanye huhuhu cedey..cedey...
yg takde dalam ni En.Khai n En. Azora... sob..sob..sob....
Ingat kami dalam doamu uhuks...*

1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Aku selalu gak makan kat situ. Sedap dan harganya pun murah.