::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, June 23, 2008

My Ex Boipren

Petang tu pas edar invitation card utk besday si 'Qaisya' ni, aku ajak family aku makan kat kedai family ex boipren aku heheheh... Ex boipren aku masa zaman skolah2 dulu.. Kitaorang still rapat n siap bleh p holiday sama2 ngan family lagik ke Melaka heheh.. Aku rapat ngan mem dia dan dia jugak rapat ngan hubby aku... No hal la sebab kitaorg takde prasaan *wink* tu lagi dah... Masing2 dah ade keluarga dan anak2... Tak salah kitaorang still berkawan lagi kan hehehhe.. Btol tak B hehehehe...


haaa.. ni la dia ex boipren aku ngan anak bujang dia... Slalu sgt aku 'gado' ngn anak bujang dia ni hehehehe.. Anak bujang dia tua stahun dr anak dara aku.. Leh tak aku kenen kan awal2 ni? ahaksss

ni la rupa mem dia... cantekkan..cam cina heheheh... ni jugak family dia... Ex boipren aku ni pemalu sket bab amik2 gambar ni... heheh janji muka anak banak dia masuk. okey la tuhhh..

1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Aku rasa macam kenal je. Ohhh ex-boypren ko ek. Baguslah benda2 yang dah lepas biarlah, kita teruskan hidup dan terus ke hadapan.