::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, June 17, 2008

Surat peguam

huhuhu... balik jek ghumah, mak aku kata ade surat atas meja... Awal2 mak aku sound 'tu surat lawyer tu, awk biar btolll'... Adehhh dengan langkah yg malas aku p la tgk surat tu... SAH! KOMPEM!!!! Surat lawyer yg menyatakan peminjam dah tertunggak bayarannye sebanyak RM1,362.43 huhuhu dan peminjam tu adelah kawan baik aku sndiri dan akulah PENJAMIN yang baik ati walhal aku tau pasti sangkut punye huwaaaaaaaa... Dalam 14ari dia kna bayar sjumlah wang tu... kalo idak, penjamin la yg jadi mangsa huhuhu... sadis..sadis... Camne ni.... Nak mintak dan btau dia, kompem dia pun dh dapat surat yg sama... Takmo mintak, nanti aku plak di blacklistkan dan takleh wat pinjaman perumahan...Aduuussss krem palotak camni huhuhu...




2 luvbites:

lotto 649 results said...

Well for me its better to be more realistic.

Anonymous said...

Masalah die pun dpt jgk surat tu x penting.Yg penting skrg ni kene kabo kat die,'TOLONG BERESKAN'...Klu wat senyap je,tu yg buat die ingat kite x kisah..