::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, June 1, 2010

Mandi air terjun

Ni bukan rombongan cik kiah yo..
Ni adalah geng2 yang dah lama plan akhirnye menjadiiii
Alhamdulillah, tak sangka sampai jugak kitaorang kat sini..
Bajet 4..5 orang ajek tapi alik 7orang yang datang..
Menu lupa plak nak snap..
tapi menu simple2 jek
nasi lemak (mak anem wat beshhh woooo..ase taknak mandi tp nak maaaaakan jek ihiks)
2ekor ayam panggang (yg beli di Giant perisa BlackPepper dan Honey hehehe)
Buah tembikai 2bijik
dan Air Oren 6 botol...(giler ko! cam nak jadi plampong jek bagi minum byk2 ekekeke)
Oh tak lupa jugak temosa yang nana 'wat kul 3 pagi' ahaks

Cantekkan air terjunnye....
Perghhhhhhhhhhhhhhh damai sangat di tika ini
Kusut masai maupun jiwa kaco trus hancur bersama jatuhan air terjun ni..
hurrmmmmmmmmmmmmmmmm terubat sudahhh...

Yup! Cukup dalam dan merbahaya
Eh! bagi yang ketinggian cam aku memang r dalam tapi kalo yang tinggi dari aku, paras bahu jek..
Aku berharap dengan sokongan pegangan kawan2 jek, nak suh aku sorang2, awal2 lagi mampos huhuhu
Tapi sayang, airnye cukup kotor dengan daun2 kering, amat menggelikan hinggakan aku tidak pijak langsung dalam air tu...
Dalam jalan berpegangan tangan tu, terloncat2 sebab kegelian...

Aku ase ni la budak praktikal paling bestttt
Sebab leh join aktiviti2 kitaorang
maknanye aku, mereka dan sesiapa jek sporttingggg hehehehe

Sblom mandi harus posing berlatar belakangkan air terjun...

dan akhirnyeee.....................
ayarrkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

vavavavava sonok giler wehhhh
nak sampai kat batu tu punye la susah, mujur la ade 'penyelamat' sanggup membantu den yang borat lagi pnakut ni pergi huhuhu
Duduk bawah pancuran air terjun, cukup best walaupun bila lama2 ase gatal2 badan sebab kuat sangat air terjun tu jatuhkan..
Tapi siyes! memang mendamaikan.. ase taknak balik tapi mengenangkan ramai dah orang datang dan kulit makin gelap so balik je la huhuhu

Gaya seorang 'penyelamat' untuk 4orang 'kanak2' yang tak reti berenang ekekeke

berposing lepas melantak kali kedua dan kemas2 cuz dah petang dah..
Datang awal pagi, balik dalam kul 2 lebih

Masing2 dah siap2 tuko baju dan tengah touch-up

tadaaaaa
dah siap dah 4 anak dara + 1 mak dara pingitan ihiks...

Dan 'penyelamat2' kami..
tanpa mereka, tak mungkin kami dapat merealisasikan impian kami ke batu tersebut dan rasa air terjun yang menujah di pala otak ini hehehehe

Next planning : Air Terjun di Maran plak..
tak tau jadi ke idak..


post signature

1 luvbites:

sI tEDI said...

wah! seronok. dah byk2 tu x nampak dah mana satu mak budak mana satu single mingle. ekekkekeke