::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, October 12, 2010

BZ yg amat!!!

Yang menjadi salah satu sebab aku takde mood memblogging sebab banyak gile keje..
Keje kat opis baru ok, keje pun under control tapi ni disebabkan nak ikut ISO, tu yang menimbun2 keje...
Tengok meja aku, takde tempat nak letak tangan pun huhuhu


buku2 tebal ni ade dalam 6 buah buku tak silap aku dan kesemua buku tu aku kena TULIS... sekali lagik aku tekankan perkataan T.U.L.I.S!!! OMG!!! keje aku dah lama tak pegang pen kini aku kena pegang pen kembali.. tulisan aku sendiri dah tak tau nak condong belah mana, nak kecik ke nak besar aduhaiii bos..bos...

tak abis kat opis, aku siap bawak balik umah dan alhamdulillah my luvly hubby sanggup menolong.. mujur gak tulisan dia seakan2 tulisan aku sampai dak2 opis siap kata lebih cantek tulisan dia dari tulisan aku ampehhhh toll!!!
Dia bole r, rajin menulis... aku ni jarang skali pegang pen juz reti menaip jek huh!
eh! dia sorang ke yg wat?

ehhhh!!! aku pun ade wat gakkk...
tapi banyak dia dari aku r hehehe

camne tak byk dia dari aku, sesambil wat layan games fesbuk hahahaha
so byk men dari wat keje r..
alik2 dah berhari2 hubby aku kena 'dera' ngan aku, dia wat ayat 'nak suh abg tolong, awak pun kena wat la sekali' hikhikhik padan muka aku huhuhuhu

Akhirnye keje tu siap jua tapi nak tercabot gak la jari jemari ku yg gebus ini huhuhuhu


post signature


4 luvbites:

Ayen Giggs said...

Hebatnye sayang abg ni,dua2 tangan leh nulis.....

gadisBunga said...

selamat berbizi! :)

Ena Qalinsya said...

ayen: hahahaha pasan gak dia ek.. igtkan takde yg pasan hikhikhik

gadisbunga: hehhehe

Lina said...

emm bukan aku dengo ko xde keje ke kat opis baru ko tu...ye ke meja ko tu...lalala (sambil pandang ke lain) larikkkkkkkkkk!!!