::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, November 19, 2010

Hari Kedua Reunion VGST

Hari ni dah nak balik tp pepagi aku bangun msj dak2 ni nak ajak makan buffet..
aku cukup ske makan buffet sbb banyak pilihan yg aku leh makan ihiks..
tapi sekor pun tak menjawab, bila dah fedup baru la ade sorang jawab msj aku kata dia dah ade kat luar nak cari bekpas.. aku pun trus bros gg n basuh muka n join drang p pekena roti canai.. yg kat bilik aku tapau r..

target balik bilik sume dah bangun or dah mandi, upanye masing2 masih membuta walhal jam dah menunjukkan dekat kul 10pagi dah...
amboooooooooiiiiiiiiii... mentang2 redup n ujan kat luar, masing2 tido tak hengat dunia ek..

nah! dah kecik ni tak penah hayat bangun kul 10.30pg, arini terlajak bukan main dia..

si Adik tak sabar buka exchange gift aku..

tadaaaaaaaaaaaaaa...
aku dapat tupperware cuteee
cam tetau jek aku perlukan bekas nak hidang ke budak2 ni kuah roti canai ngan kuah nasi lemak..
cam tetau gak aku ske kaler pink pepel gitew ahaks...
thanx Yu.. tapi yg kelakonye, dalam tarik2 nama tu kena plak adiah aku ke dia, adiah dia ke aku.. sume marah tak puas ati.. nasib la kan hikhikhik...

lepas idang dak2 ni makan, aku pun bersiap2 nak berendam dlm kolam..
last lepak sblom balik..

hikhikhik...
taktau nape kali ni skill berenang aku ilang..
mayb terlalu sjok sebab ujan dan cuaca sjok ataupun kurang yakin sebab sume tak reti berenang huhuhu

dah puas mandi 2..3jam, aku pun balik bilik

tgk..tgk..aikk!!! tido lg?
kuat tol dak domok ni tdo, napenye?
walhal baru bgn tp dh tdo smula....

kul 1 check out...

sblom balik, amik gambo kat banner dulu..
moga bertemu lagi..
thanx too FACEBOOK kerana menemukan kami kembali setelah 15tahun tak dengar berita dan melihat fizikal masing2 ekekeke..

post signature

2 luvbites:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

FB mmg byk berjasa kan...dlm mempertemukan kawan2 yang dah lost contact.....

amboi2..dak domot tu...tido tak hengat..nak2 dlm aircond plak tu...kena tinggal ngan mama dia pun dia tak kisah...

gadisBunga said...

mati2 ingt dapat kasut primavera tadi...rupanya...saya tertipu!!!