::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, November 23, 2010

Pekena Sup Tulang

Kali ni nak cari tempat len plak makan, asik tempat yg sama jek bosan gak..
tapi tempatnye tak kless juz gerai biasa jek..
kali ni aku try makan kat batu 12 tak silap aku..
hubby aku kata makanan kat situ leh tahan gak, bila dia makan n ngan sape, tak tau plak aku

Kakak ngan Adik order maggi goreng tapi seperti biasa, Adik slalu membazir.. tak kira makanan maupun minuman

Abah plak biasala ngan nasi papriknye..
bila dia kata best bermakna memang best la kat situ

dan aku yang muka pucat sebegini, order Sup Tulang jek sebab kepingin..
meh fokus dekat sket..

best gilerrrrrrrrr
tapi aku tak tahan pedas..
sape yang tahan pedas memang kena la selera kowang..
aku juz dapat abiskan daging tu jek, kuahnye tak termampu sebab aku tak kuat pedas huhuhuh

post signature

3 luvbites:

Emy Omar said...

Peh..sup tulang tu..

Lina said...

aku nak komen satu jer...cam kenal jer tudung yg ko pakai tu kuikuikui

gadisBunga said...

seronok makan kat luar dgn family kan?