::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, February 28, 2011

Anak2 muslimah

Alhamdulillah, sjok prot Ibu mengandungkan kalian...
anak2 aku terbuka sendiri pintu ati nak pakai tudung..
aku dulu camtu gak, tak perlu mak suruh, tak perlu boipren suruh maupun tak perlu buat kerana sesape, aku terbuka pintu ati sendiri start pakai tudung tak silap aku form 4 tapi yang permanentnye dalam usia aku 19tahun tak silap aku, okla tu kan dari tak pakai tudung trus..

meh tengok anak2 dara aku ni pakai tudung..
dek kerana drang ske pakai tudung, aku pun beli banyak tudung untuk drang tapi takyahla aku nak tunjuk koleksinye, kang kalah plak ibu dia kan heheheh


nak p jalan2 pun drang nak pakai tudung..
aku tak paksa dan aku tak suruh so atas request drang..kalo drang nak pakai aku akan make surekan baju yang drang pakai kena ngan pemakaian tudung..

Tengok plak gelagat anak dara bongsu aku ni...Ibu dera pakai tudung hehehe...
cukup susah nak snap gambo dia...






mudah2an anak2 Ibu menjadi muslimah yang sejati...
jangan masa kecik ni jek nak pakai, bila besar nanti dedah sana sini..
AMIN...




4 luvbites:

atty's said...

salam ena..

wah kan main lagi semua..
comey-comey belaka..lagi yg paling kecik tuh

ilahjy said...

amboiii comeeenyeee adik yg tecik tuuu mata dia mulattt cam mata ibu dia..kakak2 pun jelitawan lagi kalah ibu..hihi

Amna Faqiha said...

comey sungguh baby pakai tudung..

~nadyahoney~ said...

comel btul la y kecik tu pakai tudung..