::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, February 3, 2011

Hanger Tudung Terbaruku

akhir2 ni, aku tak rajin nak membeli hanger tudung2 aku yang makin menambah tapi aku lebih rela memikirkan camne nak buat untuk tudung2 aku ni..
so aku pun wat la inisiatif aku sendiri... nak tau camne rupanye?
mehhhhh..............................
mula2 aku beli mende alah ni haaa...
pastu aku beli plak cangkuk S dan kaler mestila kaler peberet aku iaitu Biru dan Pink ihiks..

pastu aku sangkut belaka cangkuk2 tadi ke mende alah tu...

pastu mula menyangkutkan tudung2 yang dah takde tempat nak disangkut...

dan beginila jadinyeeeee...
ok tak?
memang banyak ruang yang dapat dijimatkanlah...
dan jangan lupa sediakan Febreze sebab kekadang tudung yang kita sangkut dah lama tak pakai agak berbau sedikit so sembur la dalam seminggu 3kali tudung2 semua tu kan.. tak salah menjaga tudung2 kita sendiri.. kita gak yang nak memakainye kan..
so aku puas ati dengan idea dan inisiatif aku sendiri hehehehee



5 luvbites:

TuYa said...

salam kak.
bernas idea ni..nak tiru buleh?hehehhe

Emy Omar said...

Bagus..bagus..banyak lagi ruang tu boleh tambah koleksi lepas ni ena..

~nadyahoney~ said...

meh la beli tudung lagi spy tmpt y kosong lagi tu dapat dijimatkan...ahaks!

HASNAH said...

canteekkk..gud idea!! betul2 bijak..bijak...nani nak juga tiru..hehe..makasih ena!!

Farazila said...

byknye tudung akk....minat sungguh yea...