::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, March 10, 2011

Makan + skodeng

aritu p bawak dak2 ke EC Mall...ikutkan takde arah tujuan tapi mengenangkan kesian ke dak2 asik memerap dalam umah so bawak la keluar jap.. nak bawak Baby kena pk banyak kali sebab ramai owang so kemana2 wat masa ni, bawak Kakak n Adik jek...
Kitaorang p makan Chicken Rice Shop..walaupun sebis ampeh dan makanan mahal tapi enjoy the food...

pastu ade dak wat menari2 kat bawah tu ha so skodeng la jap..
Agak krem gak kaki aku ni menahan asyiknye menari hik3..

aku ni takle dgr lagu rancak2 n tgk dak2 menari, tetiba semangat sawan datang nk join gak hahaha
aku memang ske menari tapi dalam bilik je la.. rasanye laki aku pun taktau aku minat menari hehehehe...
pastu kitaorang pun balik, nama pun takde arah tujuan kan kan kan



3 luvbites:

ibu_umairah said...

mkan time......huhuh..best nyaaaa

atty's said...

mesti sedap kan food tu ..nasib food sedap walupun serbis cam hampeh.

Farazila said...

salam kak enaa..lama dah x drop komen kat sini..
erm pic yg akhir sekali tu kan, macam patung kecil2..igt akk beli patung kecil buat hiasan..
:)