::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, March 12, 2011

Tercalarnye bagaikan terguris atiku sob3

sobsobsob...di suatu senja dimusim yang lalu...
eh silap lirik...
di suatu ari di waktu ku coti, suami dan bibik ke KL untuk urusan renew pasport bibik..
dan aku automatik 'bertugas' untuk menjaga rumah dan ketiga2 anak2 aku...
pepagi lagi aku kena bawak Baby untuk antar Kakak dan Adik.. mujur r Baby tak wat ragam dalam kosi dia tu walhal pestaim dia dok dalam tu...
pas antar Kakak, siap leh bekpas ngan Baby lagi, klesss r Baby ibu ni...
Tengahari tu tunggu Adik balik, bagi makan mak aku then baru p amik Kakak.. Masa tu Baby tengah tido, takut gak tinggal ke mak nanti papehal plak sebab mak aku dah tak terdaya wat pape dah, sume mende kena bantu dia.. so nak tak nak terpaksa angkut gak Baby tengah tido, sian Baby...
Pas amik Kakak, tiba 1 simpang dan masa tu pikiran tengah melayang2 pk kalo la aku ade wit nanti, aku nak make up keta comei2.. nak wat airbrush, nak tuko sportrim n banyak lagi la..
dalam pada tu tengok keta takde jek trus kuar simpang tetibaaaaaaaaaaaaa............................
skreeeeeeetttttttttttttttttt..........Allah hu akbar.....
abisla aku...
pandang jek kanan upanye aku seret motor aduhaii..
mujur dak tu tak apa2, mujur jugak dak tu tak marah aku, kalo idak mau nanes melalak aku kat situ, dah la dok dpn skali kat simpang tu ha..
mujur skali lagi anak2 aku takde pape..
bincang punye bincang sampai aku pangey kawan aku tolong almaklumla aku bukan tau hal motor ni, kang dia mintak banyak kang, aku yg lurus ni bagi, tak ke rugi..
alik2 kawan aku suh bawak motor dia p bengkel n aku kena RM200 sebab brek dia patah dan cover seat dia pun pecah.. rupanye aku ni orang ketiga langgar dia sebab sblom ni dia dah eksiden dah tapi nasib malang tu kena pada aku.. agaknye yang patah n pecah tu memang dah retak tapi aku insan yang terpilih nk menjadi mende tu patah n pesah so nak taknak bayar jela kan.. dia tak maki aku kira bagus..
keta aku?
powerpuff car, mana leh kemek cuma calar sket jek..
ni lagi bertambah sayang kat keta aku ni, takmo tuko la camni hehehe
pasni nk letak MY POWERPUFF CAR kat blakang r hikhikhik..


1 luvbites:

MiLanGurLz said...

hehe!mujur laa ta jadik pape~
:)