::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 25, 2010

Air cooler yang ado!

Dek kerana Baby truk sangat ruamnye sampai takle panas langsung walaupun dok bawah kipas, so nak menjimatkan bil elektrik malah takmo Baby kena asma dan kulit kering so aku belila Air Cooler ni....
Penjual tu kata isi airbatu dalam tu tapi ade kata isi air jek..
Tapi aku ase cam angin kipas jugak..
Sesape ade yang Air Cooler ni mohon sesangat kowang ajar aku camne guna mende ni..
Kalo murah jek takpe tapi beratus wooooo
Aku dah rasa rugi ngat belinye huhuhuhu

6 luvbites:

sweetfiza said...

sbnrnya bnda ni mmg merugikan ...hubby prnah beli dlu ...akhirnya telah di transfer kan ke rumah ibu ku ...huahuahua....mmg satu pembaziran .....

atty's said...

tak penah pakai ..tp rasanya better lagi pakai kipas je ..kot..

anin said...

okay je nk ltk air batu ke atau air shj...ltk air batu sejuk lagi la udaranya

Nia said...

salam kenal Ena.

rasanya kalau beli air cond lagi baik kot. dulu saya ada jgk air cooler ni, tapi tak berapa praktikal sebab aejuk setempat je...hee.

Nida said...

Alamak tak pandai ler pulak Nida nak ajar... tapi apa yg boleh Nida suggestkan, kena pakai pelemabab muka selalu.. supaya kulit tak kering dan lembab sentiasa.. cubalah

chamizah said...

ena, cha ade mendealah nih.. tu pon cha beli time pegnen dulu, sbb panas sgt, so beli la dr kwn yg mmg nk letgo mende nih, naseb dia jual rm100 jer. so mende ni dtgnye skali ngn 2 ketol bekas yg dlmnye ade air. 2 ketol tu kne letak lam freezer supaya sejuk beku. so bile kite nk pkai cooler tu, letak air lam tu n letak skali mende ketol tu. paham x?? hmm.. nnt klu cha rajin, cha wat n3 psl mendealah nih..