::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, May 5, 2010

Miliki idamanku

Setiap orang mesti ade idaman ati kan..
Eh bukan idaman ati tu maksud aku boipren ke ape tapi pe yang kita dah lama idamkan akhirnye kita miliki..
Begitu jugak dengan diri aku yangmana akhirnye aku dapat memilikinya..
Mujur r bulan ni rezeki aku lebih sket, bole la jugak aku dapatkannya, kalo idak kompom dok kedip2 mata bila melihatnya...

Pe dia idaman ati tu?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Ia adalah sebuah jam tangan huhuhuhu
Ekceli dulu aku ade dah jam tapi ntah mana ilangnye, sakit ati mengenangkan..tu pasai aku pasang niat nak miliki pe yang aku idamkan selama ni cuma yang ni masih tak 100% terlekat di ati cuz aku ske yang lain dari yang len dan unic tapi disebabkan dah lama pergelangan tangan kiri ni kosong so beli jela... nanti leh kumpul wit lagi beli yang btol2 aku minat kan kan kan
Nape aku pilih gold?
Ekceli bukan pilihan aku jugak tapi hubby, anak2 serta orang2 kat kedai tu kata gold skang pesen baru org pakai..
Ntah ye ke idak sebab aku lebih minat silver tapi dek kerana ramai kata gold so beli jela..
Cam gelang emas je orang tengok, takut gak nanti org ingat emas bantai drang kerat tangan kiri aku ni ha, tak ke naya huhuhuhu

hehehehe jenama GUESS...taktau camne aku leh terpikat ngan jenama ni..
Slama ni stakat CASIO or ALBA jek, jenama murah2 jek mampu huhuhu tapi kali ni nak merasa yang branded sket...
Ekceli aku tengok ade gak jam yang lawo tapi jenama BONIA n ESPRIT.. Tapi ati tu dok tetap yang GUESS jek so beli jela yang GUESS tu huhuhuh

Pasni nak idam beli pe plak ek...

post signature

4 luvbites:

aLyNnZ said...

salam perkenalan ena's..
owhh dlm n3 alynn yg lps ada citer jam guess..alynn nk tukar tali leather kpd tali steel tp xblh coz xder stok..

blogwalking jumpe n3 ena beli jam guess..hurmm bestnyerr..sonoknyer pasnie beli design yg berkenan dihati..lau alynn kena beli yg betul2 berkenan coz pas nie xtau larr bile akan dpt jam guess lg..pd alynn harganyer sgt mahal..hik hik..beruntung ena..

atty's said...

lawa ar na..jam tu..

Nida said...

Cantikkknyaaa!!!!

Bilalah boleh merasa jam tangan mahal ye....

Ena Qalinsya said...

alynnz
adehh dik, pe yg bruntungnye.. kbetolan lbh rejki, kalo idak mmg tak dptnye merasa so dr meleleh air liur better sambar jek.. kalo tak cukup bajet pasni pepandai r korek tabung plak ekekeke

atty
lawo ke ty, ihiks.. thanx

nida
mintak jek kat hubby, kompem hubby nida kasi ihiks..