::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, May 24, 2010

Boring...

Punyela boring sampai taktau nak wat pape tapi nak jugak bawak dak2 ni jalan so plan men bowling jela...
dak 2orang ni asai Ibu dan Abah drang men bowling, mesti drang oder meggi..dah camne Ibu dan Abah nak menang camni... Aura bau meggi tu kuat menusuk ke idong huhuhu (wahhh alasan ntah pape)
Yahhhh tu dia gaya seorang pemain ampeh membalingnye huhuhuhu
Memula punyela ok balingan..kalo tak strike mesti dpt spare tapi bila sampai dipertengahan balingan trus merundum...
Aduhhhhhh..malu camni..sume orang kat blakang semangat nak tengok alik2 ampehhhhh
Yang geramnye kiri kanan lane lepas baling sebok nak tengok bola sampai masuk lane kita..
Kita yang tengah nak baling pun trus tersasar balingan..
Ni bukan alasan tapi btol2 taw...keciwa!!!
Takpe B, nanti kita cuba lagi ye...


post signature

2 luvbites:

Emy Omar said...

best la awak dapat main bowling anak2 tak kacau kita ni silap2 anak masuk dalam lane..huhuhu

Nida said...

ok ler tu balingan Ena.. klu Nida asyik ke longkang je