::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 4, 2010

DJ Radio yg cilik

hikhikhik
kelako tengok peel Adik ni haa..
Dah cam DJ Radio..
Ekceli start dari aku r, sesambil men games FB aku pasang Youtube..
Bila dia nampak, trus r request nak jugak..
Bukan seari tapi dua tiga ari jugak la nak melayan karenahnye tu..wat plak berebut ngan Kakak, aduhaiiiii sesak napas jap bila sore tarzan kuar huhuhu
Ikut ko la Adik, jangan ko nak sebok men games FB ibu udah tapi si Kakak skang sebok nak men Pet Society..aduhaiiii abis belaka mende dia beli sampai sengkek aku..tapi takpe, jgn dia men Petville n Cafe World udah...hanya menan tu je Ibu tau wat masa ni ekekeke

post signature

1 luvbites:

atty's said...

wah cam ade bakat je..tuh ..