::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, May 1, 2010

Susahnye lahai

Aduhaaaiii susah tol skang ni nak setia kembali pada blog..
Nak kata takde cite n gambar, berlambak2 ngan yang beratur nak tunggu turn di uploadkan cuma tu r, mayb bosan nak wat ayat
tapi kang bila di tepek je gambar2 tu kang tanpa ayat, tak faham plak orang2 yang skodeng..aiseyymennn..
Cuba kowang bantu aku camne nak setia wat n3 blog dan sambil tu men games kat FB..
Aku kekadang cam jadi srabut plak bila takle handle mende ni sume...
Aku memang pandai wat 3..4 keje dalam satu masa tapi kalo yang melibatkan FB dan Blog, memang aku F.A.I.L.E.D!!! kalo failed bab nak wat n3, kompem lagi failed kalo nak p skodeng kat blog2 kowang ish3... sakit ati sungguhh!!!
Anyway wat kali ke brape aku berjanji lagi yang i'll try my besttt untuk tidak kejongkan blog ni..
Melalui blog ni la aku kenai kowang walaupun tak rapat malah melalui blog ni gak aku makin ramai kawan..
Thanx cuz masih setia komen kat aku..

post signature

1 luvbites:

Nida said...

Samalah kita.. part nak ngarang tu yg paling beku