::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 4, 2010

Terpacak!!

Fuyyyooooooooooooooooooooooo terpacakkk bebs!!!
Sape kata aku takde anak laki
Ha tu ade tu ha..
Sowang2 kalo main cam laki..
Takde nak men slow2 ni mesti debush debush punye
Ni plak ngan rambut sendiri terpacak..
Tak buat ni taw, asli lagik..
Ni Baby baru bangun tido, bila tengok rambut dia camni, cepat2 aku snap ekekekeke
Kekadang sonok gak wat rambut dia camni..
Hahahaha nak wat camne kan, p mana2 atau org datang umah, mesti orang ckp dia lelaki sebab muka takde tokoh pompuan pun..
Tingin anak laki?
Ofkos la kannn..sape taknak rasa jaga dua2 jantina anak yang berlainan kan tapi dah rejki aku dapat tiga2 princess, itupun aku dah bersyukurrrr...dah memadaii..
Biar r 'anak lelaki' aku sowang tu yang sampai bila2 aku manjakan dan kekal dalam ati, (laki aku la tu) insyaAllah....


post signature

4 luvbites:

aLyNnZ said...

salam kenalan..terpanggil nk komen coz tgk pic nie..rambut nyer sebiji cam rambut adik alynn dulu2..mmg naturally terpacak.adik alynn pun gurl gak..dulu smua org ingat dia baby boy.haha..kebetulan plak adik beradik alynn tiga3 pempuan..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

fuyyo.. terpacak gitu!!..
hihihi, btw salam kenal.. =D

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

rambut kacak kacak kata batrice....he he he

Ena Qalinsya said...

alynnz
tula pasai.. yg ni pun ramai kata boy hahaha

leily
salam kenal..
hehehe

zanna
kacak ek batrice...