::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 14, 2010

Hanger Tudung


Dari sehari ke sehari nak hint Ani (dak blogger yang bertukar prezie masa blogger family aritu) nak beli hanger tudung yang dia jual..
Ekceli dulu aku dah penah nampak mende alah ni kat blog owang len tapi mengenangkan ase nak jenjalan tengok dulu akhirnye Allah ketemukan aku ngan si Ani ni so takperlu la aku jenjalan lagi sebab dia pun dah depan mata...

Dedulu tak pk sangat tang hanger ni..tau bila pas pakai jek, sidai tepi bakul je ibarat menyatakan yang tu dah pakai la, idakla bercampur yang lom pakai lagi cuma yang tak beshhnye yang dah gosok pun leh jadi kedut kalo men sidai2 je kan..
Dedulu beli setakat dua tiga jek tapi skang ha koo... beli jenis 14 hanger kristal pun still tak cukup.. nampaknye kena beli lagi hanger ni...

amacammm banyak kaler tak tudung aku skang ni..
Tudung2 ni aku pakai masa ngan family jek..masa kat opis tak sanggup nak pakai tudung ni, segan woooooo nanti orang ingat aku bibik plak ekekeke
Tapi memula dulu aku pakai memang itu la kawan2 aku komen tapi skang drang kata elok jek...nampak cute hohohohohoho kembang semangkuk dolll ekekekeke

Bagi kowang yang malas cam aku ihiks!
nak beli hanger ni?
sila ke http://nurbarakah-collections.blogspot.com kerana Ani memberi harga yang amat menarik dan cukup berpadanan...
Skang ni dia tengah wat promosi tau so papehal kowang p skodeng dulu page dia ye...
Selamat bercoping...

P/s: sory Ani, lambat nak updates.. n thanx a lots! memang cantek tapi cam serun jek sebab kristal kan.. wat cam ena yg jenis kasar ni, takut je cepat patah tapi harap2 idakla AMIN...

post signature


4 luvbites:

ita cutevirus said...

waahhh... bagus la kan.. pas ni tak yah susah² gosok tudung lagik.. pas pakai, sangkut jerk..

firahadifa said...

wah.. menariknyer.. nk terjah lah

sI tEDI said...

wah berderet tudung. mcm nak buat jual pulekkk.. he he he he

momguess said...

lorrr
den baru jer beli kek ikea tu
xper lah nk jgk yg ni