::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, April 5, 2010

Lama Menghilang?

Assalamualaikumm....
Fuhhh lama tol tak menjengah kat sini..
Punye r bizi..
Bizi ngan kroje2 kat opis.. malah paling bizi memasak kat CAFE WORLD muahahahaha..
Aku pun pasan, sape yang over excited men games kat FB kompem sampai bersawang2 kat blog diaorang kan kan kan.. Ha! bek kowang ngaku, jangan nak nafikan ek.. aku tau r hikhikhik..
Wat plak kerana mengejar Level di Cafe World, membuatkan aku takde mood nak wat entry kat sini walhal banyak mende yang nak dikongsi ceritakan...
Aku pun pasan pengunjung aku pun dah kureng so kali ni siap sedia kowang sume, banyak cerita ni nak di publishkan hikhikhik...

Citer pertama semenjak kehilangan aku hehehe
Motif gambar ni?
Ekceli aku kepelikan...
Rutin harian aku antar hubby aku p opis then baru antar Kakak ke sekolah...
Yang menjadi peliknye.. tak kira pukul baper aku antar hubby aku ke opis pasti bila sampai ke traffc light ni mesti nombor 99...
Pelik sungguh aku..
Tak kira r jam 7.25 ke..7.30 ke 7.40 ke mesti tetap no 99.. takkan sume kebetolan kot kalo tiap2 ari camtu jek.
Berantu ke traffic light ni ek huhuhuhu


post signature

4 luvbites:

zue @ annaleeya said...

traffic light ktner nih ena??? pelik gak asyik2 no 99 jerkkk... utk menguatkan lg dakwaan ko tuh, aku nak gi check la... hehehe...

Diarihatiku1976 said...

oo pelik ni... kebetulan kot ekkk.. timingnya tu kot..

Nida said...

tensionnya kalau traffic light merah...

Lina said...

kebetulan time ko smpai tu mmg time jln ko berenti kot