::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, April 19, 2010

Hari ke-2 kursus

Adeehhhh hari kedua kusus..malasnye lahaaaiii
tapi mengenangkan bersama kengkawan, semangatla jugak..
dalam pada tu presentation yang SIR suh siapkan tu, aku dah bereskan sorang2 kat umah..
Mula bincang nak present itu ini akhirnye amik kata sepakat buat tang H1N1 jek..senang!!!
amik kat laman web jek, takyah sakit2 pala nak pk or nak deco cite, bukan dapat pape pong juz skang ni kita hanya nak belajar cara2 speech kat depan jek...

tekun je belaka dengan SIR buat penerangan..

seperti biasa pagi tu ade la bekpas..
masing2 berkejar nak makan, punyela lapo termasuk la aku hehehehe

hehehe memang gila kamera tol la...
menu pagi ni hanya meehoon dan kuih lapis..
ok r tu

tengahari tu kitaorang cam berlambak sket wit sampai rela tak makan kat tempat kusus tapi kitaorang berempat p makan McD kat Telok Chempedak

Itu je yang di order..
pastu mulala masing2 mengeluh nape la tak makan kat tempat kusus hahahaha poyo r kowang ni...

Aksi muncung..
ni bukan nak berciom yooo jangan pk 18sx, ni sume U yo...
hepi sebab dapat spent time bersama...

dah makan McD, makan plak eiskrim...alahaii gemuk r aku aritu huhuhu

hahahaha aksi ni btol2 wat aku tergelak..tak tau r motif sorang tu tunjuk no.1 tapi di FB katanye 1Malaysia.. yo lah tu ekekeke

Aksi muncung kedua..
yang mana lagi syeksyi muncungannye kakakakaka

Miz our memories lil sis...
moga pasni ade lagi pertemuan besh camni antara kita AMIN...

Peserta2 kursus yang temah menjayakan kursus ini..
Thanx to u 2 SIR sebab bersabar dengan karenah2 kami..


post signature

1 luvbites:

sI tEDI said...

ke main lagi korang bergambar n berposing!

sila kirim salam mana2 yg single mingle... ha ha ha