::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 14, 2010

Kipas Berasap

Akhir2 ni cuaca agak panas kan so kipas kat umah pun berdesup2 bunyinye sebab pasang sampai tahap paling tinggi..
Cukup panas walaupun dok bawah kipas, mengalir2 peluh walhal tengok TV jek..
Tetiba baru pasan, kotak suis kipas tu panas pastu siap ade kesan terbakar lagi..
Hisshhhh!! menakutkan..
Mana taknye, dibuatkan aku ngan hubby p kroje alik2 balik, uwaaaaaaaaaa orang2 tersayang aku rentung hish!!!! nauzubillahh!!! jauhila belaka segala bala2 itu agar tidak menimpa keluarga ku ini AMIN....
So sblom dibaiki, aku suh bibik bawak Baby tido bawah kipas satu lagi, kipas tu dilarang bukak lama2 takut la jugak kan..
Kita kena berhati2 sblom sesuatu buruk terjadi..

Alhamdulillah... mujur ade pomen kat umah ni ha..
Leh gak btol kan sket2 kan..
Nak harapkan aku huhuhuhu satu mende tak tau..bab pk memang teror tapi bab melaksanakan failed ahaks!
Akhirnye kipas dah leh guna kembali so kowang yang ase was2 ngan elektrik kat umah kowang, harusla di check dengan baik agar tidak terjadi sesuatu yang tidak diingini..

post signature

1 luvbites:

[-suziey-] said...

seb bek ade pomen professional kt umah:D

pasang la ekon kak:p