::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, April 26, 2010

Macam chipsmore

Assalamulaikum....

Hai kengkawan sumer... Maafkan aku sebab aku jarang2 ade kat blog ni..
Ntah r..nak kata takde cite, terlalu banyak cite yang ingin diluahkan tapi kalo mood takde tu yang tak beshnyeee..
ekceli akhir2 ni banyak mende berlaku dalam keidopan aku tapi alhamdulillah..di atas ajaran ibubapa ku dulu, aku tak cepat melatah walaupun cukup pedih aku lalui namun aku anggap ia hanya dugaan yang diturunkan Allah swt..

Tapi sblom tu aku giler men FB hikhikhik... bukan ape sronok gile men Cafe World tu, siap nak kejo lagi level2 member..
Memula dulu memang aku tak reti sangat, tak reti camne nak dptkan cafe point..nak dptkan mata malah nak dptkan buzz utk cepatkan level tu berjalan tapi skang tak reti gak huhuhu tapi retilah sket dari dulu...

Wokeh la...
Bagi yang tetap setia komen aku walaupun aku dah tak jenguk kowang, aku mintak maaf banyak2 dan aku janji pasni aku akan cuba luangkan masa lawat 'umah' kowang ye.. anyway thanx cuz slalu jenguk dan komen blog aku walhal aku tau aku sememangnye tak glemer mana pun hehehe..
Aku akan cuba wat n3 bagi meramaikan peminat2 aku smula muahahahaha riak sebentar...

post signature

1 luvbites:

T.u.Y.a said...

hehehehhe..
bz berfb yer..
jom le kita berlari berkejaran..
ngeh ngeh..