::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, April 13, 2010

Kolam 'renang'

Balik je keje dak2 ni rfequest nak mandi kolam..
Ekceli kolam ni aku beli sebagai hadiah wat Kakak sebab cemerlang dalam peksa baru2 ni..
Nantikan ku publish tang kecemerlangan dia tu yee...
Disebabkan anak2 dah tiga so harussss beli kolam yang besar sket...
Ase mula2 nak beli yang lebih beso agar Ibu dan Abah leh join skali tapi pk kan kerugian air yang banyak so hanya beli besar ni jek la..

Baby yang pada permulaannya cam sdikit cuak..
Yelah, slama ni mandi dalam besen dia jek tapi kali ni mandi dalam pelampung..mau tak ase len macam jek...

Kakak dan Adik cukup sronok..
Siap men trojun2 n kuak lentang la..
Cam2 aksi..

Tukang snap pict dah ase cam tak besh jek tengok Baby dok dalam tu..
Pastu kena pegang la ape la sebab takut Baby terbalik....cam nampak leceh jekk

Tiba-tiba.............debushhhhhhh................

Ya salleeeeeee...Ibu pun masuk dalam kolam muahahahaha
Bukan Ibu kepingin ye..Ibu cuma sian kan Baby jek (wahhh alasan munasabah tu ekekeke)
Masuk tu ngan baju kroje tu, kless tol Ibu tapi skejap jek..
Kang lama2 kang mau Ibu lebih excited dari anak2 ekekeke
Best la plak...
'B, pasni kita beli satu lagi kolam nak? untuk kita dua jek'

Baby yang makin konpiden...
Pas pada tu tiapkali kakak2 dia mandi pasti Baby join skali tapi atas bantuan Bibiknyela memegang..
Kalo nak bantuan Ibu, Ibu trojun jek ekekeke

post signature

3 luvbites:

ita cutevirus said...

ahahhaaha... (sorry gelak dulu ye kak)
klaka la akak nie... kat umah ita pon ade gak kolam besar tu... tp, segan la pulak nak join skali bebudak tu mandi.. hihihihi..

zue @ annaleeya said...

waaa... ko ena... ngalahkan anak2 nih.. nape ko tak buat kuak lentang ker.. kuak rama2 ker.. nak gak aku nengok... hehehe...

jalilah_jy said...

4 dara pinggitan sedang berendamssss hihihiiii...mana putera???? tak join kaaa hahaha..