::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, February 4, 2009

Coping buku

Ngehngehngeh
kowang ingat tak entry aku yang tang Pesta Buku Alaf21 di Shah Alam tu?..
Dengan semangat waja lagi jitu, aku pujuk hubby kesayangan aku p ke Pesta Buku tu..
Alhamdulillah, hubby aku setuju menunaikan 'ngidam' aku tu muahahaha aci tak?
Muka aku yang sengeh keriangan, mujur hubby disebelah ku senyum jua, kalo idak pasti tak best dalam perjalanan ekekekeke

Puas gak la nak sampai ke sini.. Dah masuk town KL siap kuar smula masuk MRR2 plak..
Pastu abis sume kilang di Shah Alam tu aku menjelajah.. Kekadangkan kowang, sesat dalam bandar ni best jugak tau.. atleast tempat yang kita tak penah lalu, tak penah p, kita dah sampai kan kan kan... tapi seksa la jugak kan kalo bila sesat lama.. Mujur sesat jap jek almaklumla hubby aku ni cekap ekekeke (yolah tu..sampai ke jalan mati sesatnye huhuhuhu)
Dan akhirnya alhamdulillah.................
aku sampai jua ke Alaf21..
Ceh! ingat besar rupanye kecik jek...
Bole tahan jugak pembeli2 novel Alaf21 ni datang...
Mujur tak ramai mana, kalo idak lelah gak aku nak memilih...
Tanpa berlengah lagik, aku capai bakul yang disediakan dan keluarkan list novel2 yang aku nak beli... Itulah aku hehehe tak reti aku nak p baru nak terbelek2 sinopsis dia.. baik aku prepare awal2 baca dulu sinopsis dia tu kat laman web nya kan..

Ramaikan pengunjungnye.. Mujur stok novel2 berlambak.. kalo idak mau ade yang kena pijak n sigung ekekekeke
Tadaaaaaaaaaaaa
Novel2 yang aku coping sakan..
Ade lagik ni... ekekeke

Aku beli dalam 14 buah novel, abis dalam RM160++
Itupun ade diskaun 30% tau kowang.. kalo idak harganye sume RM240++ mahalll wooo ekekeke
walhal kalo ditambah wit tol, minyak keta n makan, sama jek muahaha
ahhh seperti kata ku dulu 'dulikkkkkkkkkkkkkkkkkkk' sebab sume perbelanjaan atas hubby kesayangan ku so aku tak rugi pape pun la kan muahahaha

Selamat tinggal Alaf21....
Nanti wat Pesta Buku, aku kembali lagik...
InsyaAllahhhh kalo hubby aku rajin melayan 'mengidam' aku lagi ekekeke

Puas ati ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................



4 luvbites:

neezareef said...

wah..sah pencinta novel sanggup g sana beli

CuTeMiUt78 said...

wah.. sakan ko na.. byk tu ko beli.. klu hubby aku la kan.. tak kose nak layan tau..

~~ciklinn~~ said...

oit mek ko gi sini ke? awat tak bgtau aku... huhuhuhhuhuhuh

Ena said...

neeza
baru pestaim p nye hehehe

cute
laki aku pun tak layan tp atas sbb2 tertentu kali ni jek dia layan ekekeke

ciklinn
sob..sob..sob.. aku dah btau ko aritu kan tp disebabkan no ko tertinggal dan ko plak tak hint aku so takde jodoh kite nak jmp lg uhuks...