::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, February 19, 2009

Ke Court Majistret

Meh nak citer pe yang berlaku minggu lepas ekekek
baru ade mood nak update arini...
Ekceli aku kena nek court kes kawan aku tu ari Rabu pagi tu (11/2/2009) so Selasa malam tu kitaorang sefamily dah bertolak ke KL dan alhamdulillah sampai dengan selamatnya dalam kul 10malam...

Ni bukan malam aku p ke KL tau tapi pagi buta aku nak p ke Shah Alam..
Taktau tempat dan taktau keadaan so kena kuar awal dari umah dalam kul 6lebih...
Tapi punyela banyak keta, giler tol dok KL ni kan..
Camne kowang leh tahan ek ihiks..

Alhamdulillah walaupun saat2 akhir baru tersedar tersilap tempat tapi tak sampai 5minit jumpa juga tempat sebetolnye...
Bersebelahan dengan Alam Plaza Sentral (tak silap aku la).. biasa jek tempatnye tapi pekerja nye sombong banget sehh..
Pe! Ingat aku ni ade kes ke?!! aku ni terpaksa jek datang sini tau HUH!!!!

Gaya2 yang bertandang di court ni...
Berpuluh2 lawyer yang lalu, kuar masuk kuar masuk tapi takde org pun pangey..
Dah la kawan aku sampai lambat dari time yang ditetapkan, aduihhh...
Aku ni dah tak larat menunggu dan menanti wehhh
Aku pantang tol kalo suh tunggu ni...

Muka penat menanti tapi try senyum dalam paksa..
Hubby aku tu aku taktau r, senyum ke ape tu huh'
Mujur dapat suami penyabar phieeewwwwwwww...

Yang jadi bengangnye...
Dah la kawan aku lambat setengah jam...
Tunggu depan pintu court tu dah dekat 2jam.. fedup sangat baru tanye ke lawyer yang dok kat luar tu... rupa2nye kena masuk dalam..

ooooo camni gayanye dalam court...
nak jadikan cite lagik...........
dahla tunggu dalam ni dekat stengah jam.. dah abis bicara sume2 kes baru kitaorang leh bertanye..
rupa2nye silap court la plak
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tensennyeeeeeeeeeeeeeeeee
court sbenarnye kat atas....
pegi la plak court kat atas.. masa tu jam dah kul 10.30pg sedangkan kitaorang patut hadir ke court kul 9.00pg.. Tunggu lagik perbicaraan drang sampai sejam dan akhirnye kes kitaorang ditunda ke 5/5/2009 sebab lawyer tu dah balik..
SIA-SIA SUNGGUH AKU ARINI
Balik tu pun aku tak salam pun ngan kawan aku tu..
mayb aku bengang n mayb dia pun bengang..
lantak leeee............
Petang tu p Klang umah kakak ipar aku...
Tak p jalan mana2 pun sebab aku tak bape sihat huhuhuhu


4 luvbites:

neezareef said...

ena ~ leh lak ko senap gambo dlm court tgh bicara gituh..

CuTeMiUt78 said...

oh... gitu ke citernya.. memang bazir masa je kan na.. pe la kwn ko buat camtu.. dah ler gitu.. leceh tau nak turun naik court ni..sempat lagi ko snap kat dlm tu ya

Ena said...

neeza
tu cuwik2 tu...kalo idak mau aku kena ngadap hakim gak huhuhu

cute
dasar member tak sedar dek untung, camtu le huh!

PerantauSepi1306 said...

perhhh gitulah kl setiap hari... jenuhhh

btw nyompek lak snappy gambo lam court ye...