::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, February 9, 2009

Farewell adik aku huhuhu

Last day adik aku di opis so harusss dibuat farewell utk dia dan sorang lagi yang bertukar...



Haaa... abang pendek tu adalah salah sorang yang kena bertuko jugak...

Masa ni Pengerusi Majlis sedang berucap..
dan adik aku tengah berdebar2 pk kan ape yang perlu diucap

Turn adik aku berucap tapi kan.......
ni berucap ke nyanyi nasyid ni.. konpius nih ekekeke
Bos aku tengah berucap

PTD paling muda tak kurang jugak encemnye.. menjadi kegilaan LELA wakakakak
Aku snap ni sebab dia suh tau, bukan aku yang nak ihiks...

Tibanye masa penyampaian cenderahati buat pegawai2 yang nak bertuko..
Adehhh gelap plak gambo huhuhuhu

Abang yang ceria dalam gundah ahaks..
Sabo ye bang..nanti kiter kuar sama2 ek...


Tiada lagi kami bertiga sob..sob..sob..
Tinggal kita berdua jek bang uhuks...

Kau dalam kenangan ku..
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ekekeke bersama dak yang muka berbintik ahaks..
Takpe..takpe... tak nampak sangat Lina..
Aku dah set kamera aku agar tak nampak segala bintik2 maupun jerawat di muka ekekeke
jamuan di tika farewell tersebut..
aku hanya makan buah jek sebab dah kekenyangan makan Cantonese Kuewtiau masa rehat nyumnyumnyum....

4 luvbites:

PerantauSepi1306 said...

hmmmm entry ni kategori sedey la kan sbb farewell tp bila baca ayat ena... "dia dan sorang lagi yang bertukar..." terus senyom2 khamben tau akak .. ekekekekekekeke.. tak bleh tahan aaa ena.. cam terbayang je bertukar jadik power rangers ke, otoman ke.. ;p

jgn marah haaaaaa saja usik2 sket... dan kuey kasui tu nampak yummylicious aahh... owhh... jom kita bertukar.... ;p larikksssss

CuTeMiUt78 said...

oh... gitu ke

atty's said...

sodap ek roti jala..

nurul-h said...

yela tu makan skit.. padahal bedal banyak kan? hehe..

eh nampak pun muka mak org tu...

pucat gila muka dia, ya allah...

mmg teruk mabuknya!