::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, February 5, 2009

Kenangan Terindah

Arini ari last adik aku kat opis ni...
Minggu depan aku keseorangan kembali..
Mungkinkah aku kembali ke grup lama makan aku ataupun aku makan ngan orang baru ataupun aku hanya bungkus makan jek dan idop sendirian..
Ermmm tu lebih bagus kan..
Kalo idak orang wat cite, aku ni hasut orang.. ok gak tu kan..
Tak matinye kalo aku sorang...
Anyway, aku harap pengganti adik aku nanti idakla yang jenis gedik n tak reti wat keje, kalo idak mampus aku...

Honestly, aku memang rasa terkilan, sedih dan marah sebab aku yang dari bulan 6 tahun lepas mintak tuko alik2 adik aku yang baru keje 6 bulan ni dapat tuko dulu..
Aku tau dia lebih mustahak dari aku tapi aku pun dah tak tahan keje kat sini..
Bukan disebabkan keje banyak atau sket sebab aku no hal bab keje2 ni..insyaAllah aku leh settlekan sambil layari internet ekekeke tapi suasana keje aku dah takle blah...
Ntahla, bila la turn aku tu... dah lama aku nantikan...

Anyway adik aku yang noty lagi gedik ekekeke
kak ena hepi dapat geng cam kamu..
kamu sekapla.. kamu tidak hipokrit walaupun pangai cam ampeh ekekeke
memang hadir kamu walaupun seketika wat kak ena hepi..
dulu geng ngan orang2 veteran, banyak kak ena idop sendiri jek tapi sejak kamu hadir, siyesss memang kak ena epi.. enjoy the work tapi pasni ntahla..
dah takde mood rasa nak keje..
Kenangkan kenangan manis dan pahit yang kiter lalui bersama walaupun sketika di lubuk atimu..
Jangan skali2 lupakan kakak noty mu ini
Papehal juz sms or kontek ya...
Sayang banget sama kamo!
Linaaaaaaaaaaaaaaaaa
ko btau la bos ko aku nak tuko cepat huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku cedey niiiiiiiii sob..sob..sob

Aku diduga lagi...
Dugaan demi dugaan muncul..
Dan aku masih sabar dan tabah menghadapinya
Apakah dugaan yang seterusnya lagi...
Masihkah aku kuat lagi untuk menerima segala yang diturun dariNya..
Ya Allahhhhh................ aku pasrah dengan segala dugaan2Mu ini...



2 luvbites:

~~ciklinn~~ said...

wah ciann yer ko..takper sabo byk2 yer.....

Emy Omar said...

Lumrah kehidupan kan..bila macam ni yang tak tahan yek..sabar ok.