::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, March 29, 2010

Tingin nak makan

Alkisah nie ekceli minggu lepas ye..
Minggu yang 2..3ari lagi nak dapat gaji..
Dah tau wit kempis tapi tingin gak makan KFC so balik umah dulu suh dak2 siap (sian ke Adik asik jadi penunggu umah jek so skali skala kena bawak dia p jalan gak tapi lagi kesian kat Baby..
Sory sayang, Ibu tak dapat nak bawak Baby sebab tempat tu dah la sejuk pastu Baby tak dok diam... Kalo Baby leh makan ape saje kompom Ibu bawak n suap jek ekekeke..nanti dah besar sket Ibu dan Abah bawak kemana2 tapi jangan r pandai cakap nanti kuar bahse indon ye sayang.. Naya la Ibu yang ngandungkan Baby ni ha huhuhu)

Wokehh!!!
Seperti biasa kena snap gambo dulu sebelom makan..
Kakak kena dok ngan Abah

Ibu *pinky* plak kena dok ngan Adik so baru adil kan.. kalo idak mesti kapal berat sebelah kan ekekeke
Oh ya! tudung pink tu adalah tudung yang aku beli ke Kakak masa dia Maulidur Rasul di skolah dia..
Dari dia tak pakai bek jadi harta aku kan..
Memang kecik tapi pepandai la kan hehehehe

Aku dan Abah oder Snack Plate dan Adik n Kakak aku oder Dinner Plate.. satu je la takkan 2 set kan..
Tapi Abah tibai 4 ketoi, Ibu seketoi (haa kan aku dah cakap, aku diet.. makan tu jaga ati hubby jek, kang dia kata tak teman dia makan plak kan ekekeke alasan baaaaaaaaaaikkkkkkkk punye hikhikhik...)
Kakak cam tak berselera tapi abis gak la seketoi dan Adik pun seketoi..

Ibu yang natural tanpa mekap..
Bila pakai pinky ni ase cam diri ayuuuuuuuuu dan lembut jek muahahahaha

post signature


4 luvbites:

Wife to Firdaus Ghazali said...

bila teringin...da x pedulik kak...duit ada ke x da kan???azie kalo teringin...mmg x kisah da...sampai hubby kata asyik mengidam je tapi isi nan ado jgk...haha... ;p kalah org ngandung

Nana said...

adoi..tetiba lak rs tingin nk makan mmg dah lama gile xmakan kfc asik2 mcd je

Diarihatiku1976 said...

saya pun malam tadi makan kfc.. besttt...

Nida said...

Bestnya.... uwaaaaa aku mahu juga.... sebaldi dah ku tadah air liur ni tau..hehe