::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, January 18, 2011

1..2..3..tukar!

1..2..3..TUKAR!!!!!!!!!!!!!

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
hikhikhik..
dah lama tingin, akhirnye berjaya jua miliki..
memula tu mikir gak sebab radio lama aku tu best cuz dia leh auto setting...
konon function 97.2 dan bila kita masuk ke KL dia akan auto setting sendiri cari function..
tak perlu la kita dok tekan2 cari functionnye..

tapi dek kerana susah beno nak merasa beli dan dengar CD kan so nak taknak TERPAKSA la beli ekekeke koya, terpaksa kununnnn...
pas jek tuko trus beli CD sampai 5..6keping so skang sebok dengar CD je r, radio dah kurang hikhikhik...



2 luvbites:

✿etiey erywan✿ said...

tahniah! haha.. cam menang dapat radio baru pulak yer. hikhik.. tumpang gembira :0

ita cutevirus said...

wahhhh... bestnyer dapat cd player...
cam ita ni, tak sempat nak dengar radio @ dengar cd..
sebabnyer jarak umah & opis, lom abes 1 lagu dah sampai.. ehehhehe