::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, January 18, 2011

Contest Jelingan Manja


aduhaiiiiiii..aku dah lama tak masuk giveaway maupun yang di tag2 ni tapi kalo ni aku ase cam nak masuk plak sebab contest dia memanggil2 aku memasukinye sebab aku memang banyak sangat koleksinye.. kalo dia mintak 10 pun aku sanggup kasi hikhikhik.. walaupun aku tengok dh banyak penyertaannya dan peluang aku memang tipis tapi takpela, try jek masukkan...
ok kali ni giveaway ni di tag oleh kawan tercayang aku jugak si Nina Juliana.. thanx jue, aku try ek...


Syarat-syarat giveaway ni adalah seperti berikut :-

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
~> tengah wat la ni...

2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
~> ok dua2 dah polow

3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.~> dah kot...

4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee


5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.


6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
~> ok kali ni aku nak tag ko plak
LINA sebab aku pasan ko ade gambo jelingan manja ekekeke

7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee



ok dah siap... sape nak join silakan... kowang tgk kat sini ek

http://yeppeogirl87.blogspot.com/2011/01/contest-jelingan-manja.html



2 luvbites:

Bulan said...

thanks join dear ;)
terjah!

Lina said...

aku ada gambo menjeling2 ni yer...emmm nanti aku cari dulu ek...apa pun thanks tag aku