::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, January 22, 2011

Jom Gegar Blog

ermmmmm ekceli aku dh lama berminat menjadi 'peminat' Ben Ashaari ni tapi mengenangkan 'contest' yang dibuat walaupun simple tapi agak susah wat aku yang malas n takde mood ni so aku peramkan jek hingga ke arini baru aku tengok 'contest' dia yang paling senang n wat plak aku dah ade mood skang ni kan so pe salahnye aku join kan...
leh kan Bro Ben ihiks...

so syarat2nye :

1. Letak HEADER BEN ASHAARI BLOG

wokehhhhh!!! siapppppp............

2. Tajuk : JOM GEGAR BLOG dan linkkan ke entri
tu jap lg aku wat

3. Tarikh tutup ESOKKKKK bersamaan 23 Januari 2011 ye..

sape2 nak join dipersilakan... sila klik disini

http://www.benashaari.com/2011/01/panggilan-terakhir-gegar-blog.html



2 luvbites:

maCy said...

goodluck ;D

Awangku Johan said...

salam ziarah n follow ur blog.. mai singgah n follow blog saya ek