::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, January 20, 2011

Koleksi-koleksiku


Ini adalah koleksi perfumes ku...
Wat masa ni aku memang ske brand INCANTO
Skang koleksi incanto aku ade shine, bloom, dream dan erk! botol puteh jernih tu nama incanto jek tak silap aku ekekeke...
aku jugak ade pakai issey miyake dan miracle..
meh suggest perfumes Nina Ricci yang mana, tingin gak tapi taktau yang mana best baunye...

nie plak koleksi pad aku hahahahaah ade jugak taw...
untuk pantyliner biasa ade, yg ber'hawa dingin' pun ade hikhikhik..
pad siang dan malam ari pun ade..
yang ade kepak n takde kepak pun ade ekekeke
oppssss 'pad' di atas skali tu bukan aku punye ek, tu yang Baby punye hikhikhik...


dan ini plak stok barangan aku
aku memang ske beli stok banyak2, idak la abis satu beli satu abis satu beli satu, leceh!
aku kan dah pakai sabun kurangkan lemak tu so aku beli la banyak2..
aku jugak ade beli stok untuk Jamu Ratu Dara, skang dah tuko wajah baru tapi yang ni still tak abis.. sape2 yang nak tu, meh le beli ngan aku..
dan yang ni bukan yang aku tapi yang Kakak dan Adik punye..
ikutkan aku nak beli sebeban2, senang tapi takut plak berlebih2 kan so beli la sket2 dulu...

tu jela koleksi2 yang leh aku kongsikan hehehehe


4 luvbites:

Ayen Giggs said...

Koleksi 'pad' pun kabo jugok,huhuhuhu.........

Nina Juliana said...

Yang tak tahan koleksi yang atas sekali tuuu.. pergggghh..

pieya said...

issey miyake 2 best x bau dia????

erienz said...

wah bnyk koleksi setiap laci...