::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, January 26, 2011

S.A.K.I.T.N.Y.E H.A.T.I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya Allah sakitnye atiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kalo kowang la kan, kowang snap gambar sana sini untuk tatapan terutama gambar anak2, dalam pada tu niat nak masuk dalam blog, memang banyak gile la pastu plak lagu ade beratus2, lagu peberet kita plak..tetiba memory card yang selama ni kita pakai ok alik2 tetiba leh corrupt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mau tak sakit ati n hangin satu badan???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya Allahhh ase lemah satu badan sebab banyak gile gambar anak2 aku dalam tu yang aku ske...tapi tak sempat nak save..
tak sangka gile jadi camni...pastu bahan2 aku nak masuk dalam blog pun abisssssshhhhhhhhhhhhhhh sakitnye atiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
lagu2 dia lagi la, memang leh download balik tapi dah malassss
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tenseeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
)(&&*%$#&(&(&&*%^$^$(&)_*(_+(&^&%$#$@?{}&%@)*&%##$^&%$#




3 luvbites:

atty's said...

Mesti ler sakit hati,kecewa semua..na.

gadisBunga said...

haha..sabar ok sabar...

adat la bila deal dgn teknologi ni..huhu~

MiLanGurLz said...

try pegi kedai ancet...
dye boleh back up balek ase..
heee~ ko0l keyh :)