::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, January 18, 2011

Koleksi Tudung II

Kalo masih ingat, aku ade penah wat n3 ni dulu tapi kali ni aku nak uprgrade plak sebab aku dah susun comei2 dah, wat plak dah makin banyak tudung aku skang ni kan hikhikhik...

ni hanger klip...
memula aku nak beli banyak2 hanger ni tapi bila pk kan balik, leceh bab klip2 ni, aku ni bukan rajin ngat..

pastu aku beli plak hanger bulat2 ni...
aku beli hanger ni dalam 3 sebab aku ase ok sangkut2 camni tapi bila pk smula, tetap susah sebab leh kedut tudung kat belakang tu almaklumla bertindih2 kan...


dan kini aku dapat idea, aku beli sangkut ni je haa.. kan chumel, tak bertindih pastu cukup senang, pakai sangkut jek cuma atas kekreatifan kita sendiri nak mendeconye..

dan kini aku ade sudut koleksi tudung aku sendiri..
tudung bawal yang aku beli banyak2 tu dok dalam almari la jawabnye..
tapi skang aku nak cari rak tudung untuk sangkut tudung2 ni sume..
tapi aku masih lom jumpa tempat sangkut tu... akan ku cari dan bila aku wat nanti, aku share disini k hehehehe





5 luvbites:

✿etiey erywan✿ said...

wow.. suka- suka! hehe.. itulah masalah tudung nih. makan space nak simpan yer..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bnyk nye tudung

✿(^^,)✿

atty's said...

boleh jual kat pasar malam balik koleksi tudung ko tu ye na.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

banyaaaaaakkkkknyer tudung ko ena
senang ok boleh sangkut2 camtu
awning pun tak rosak
leh tiru arr idea ko nie ena

aku nyer tudung bawal pun tak terusik ko.....laki aku siap cakap suruh open table depan rumah lelong tudung2 bawal aku tu

erienz said...

bnyk tudung....tudung bawal sy pun x sbnyk itu...