::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Sunday, January 30, 2011

contest AKU, DIA & KAMOO!!!

Aku dapat TAG dari PIEYA... punyela banyak dia masuk contest, gambar2 yg dipertandingkan pun lawo2 gile, kalah akak camni dik huhuhu anyway thanx tag akak..
tengok jek syarat contest ni, perghhhhhhhhhhhh kena ngan jiwa la dik walaupun akak takde mood nak masuk sebab adiahnye topup, akak guna bil tapi demi kerana akak tau pieya leh menang dan akak sebagai blogger akan beri semangat untuk kawan pieya agar pasni leh anjur banyak lagi contest hehehehe

Syarat2 unguisme seperti biasa

1. memula harusla menjadi polowernyee
http://unguisme.blogspot.com/

2. pastu tepek bannernye..

3. Pastu letak gambar contest bertiga, tak kira ngan sesape pun tapi pastikan salah sorangnye dirimu sendiri ye.. Pastu citer sket sape org2 dalam gambar tu, kat mana n ape2 la.. isi citer yang best pun diberi markah yeee
wokehhh
ni aku ngan adik2 aku tercayang...
Yang tudung biru kompem la aku kan, yang tudung pink ialah Nad dan yang tudung ijo ialah Nana..
Gambar ni di amik tika kami di opis..
Selama aku bekerja, inilah kali pertama aku mendapat kawan a.k.a adik2 yang rapat, baik, sporting, understanding, penyayang dan bukan jenis tikam kawan...
Aku cukup sayangkan mereka..susah senang kami bersama.. ape jua keadaan salah sorang, pasti antara kami akan merasainye.. saling menghormati privacy masing2 dan jenis tidak memaksa dan sentiasa mengingati kawan walau dimana berada maupun makan..
Mudah2an persahabatan antara kita akan kekal selamanya walaupun kita kan terpisah ye cayangg...
4. Pastu kena TAG kengkawan.. ok, aku nak TAG

http://ayengiggs.blogspot.com
http://www.attyfir.com
5. tarikh tutup 28 Februari 2011 ye
ok tu jek...
kalo tak faham, sila tengok disini k...


3 luvbites:

pieyaris said...

kak ena...tq 4 joining...kes banyak join contest 2 sebab xde keje..2pasal la masuk contest byk2 2...kalo ada rezeki alhamdulilah..

ipa faiza~ said...

yuhuuu~

penyertaan diterima

tQ n gud luck! :)

CGG said...

hi there:)

thanks jenguk cgg:)
lama tak bw sini