::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, January 15, 2009

Award dari Akak PS



1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.
~> Ok kak, ena dah copy paste n tepek kat blog dah ni hehehe

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
~> Award ni aku dapat dari
Akak PS

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
i) seorang yg simple
ii) ske makan tolat Cadbury
iii) molot agak pedas utk org yg aku tak ske ihiks
iv) sayangkan persahabatan
v) benci ngan org ckp tak srupa bikin
vi) ske ketawa dr bercakap
vii) penyegan ihiks
viii) ske baca novel Alaf21
ix) pemalas muahaha
x) jenis moody gak kot ihiks

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
i)
http://balqisrafiq-rafidah.blogspot.com
ii) http://tink-love79.blogspot.com
iii) http://ciklinn.blogspot.com
iv) http://moirepublic.blogspot.com
v) http://mezanna08.blogspot.com
vi) http://superstarsuri.blogspot.com
vii) http://deby-anie.blogspot.com
viii) http://yazeda.blogspot.com
ix) http://yanieputrajaya.blogspot.com
x) http://missunguviolet84.blogspot.com

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan“anda telah di tag.
~> erk! kena ke? adehh..ok..ok aku wat kan...

2 luvbites:

UnGu VioLeT said...

thanks kak.. last but not least kan.. anyway, mar dh dpt award nie.. nnt mar edit tambah nama akak yer.. tq..

PerantauSepi1306 said...

hehehehehe... tepek jgn tak tepek...