::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, January 15, 2009

Setem

Setem ni aku dapat dr blog CUTE..
Disebabkan TAG yang ko bagi tu aku letih dah nak btau tentang diri aku so aku rasa better aku amik setem ni tepek kat blog aku dari amik TAG tu.. Bleh ek CUTE hehehehe
"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung Ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam Palestin dan hancurkanlah Rejim Zionis Yahudi Israel..amin. ..."[lalu bacalah Surah Al-Fil]

3 luvbites:

Zanna_MamaBatrice said...

nanti zana amik setem nie yerk ena...

Ena said...

dipersilakan amik wahai zanna ku cayang ewahhhh

CuTeMiUt78 said...

oh.. tak kisah le... tentang tag tu.. terpulang pada ko ler nak buat ke idok..