::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, January 15, 2009

Praktis men boling

Disebabkan pagi Sabtu ni ade tournament opis so disebabkan juga aku ni dah lama tak pegang bola boling soooo aku pun plan ajak dak2 opis training la kan.. sesambil tu adik aku import dari Pejabat Daerah Pekan pun ade dan geng2 forum aku pun ade...

Nie la geng2 forum aku..
Sebelah kiri tu adik aku yang dari Pejabat Daerah Pekan tu...
Yang tengah tu eksyen jek lebih tapi ampehhh
Ingatkan nak fight ngan yang berkaca mata tu n siap dah bet pun tapi ampeh jugak..
Rupanye dia nak tengok dulu kelemahan lawannye then after that baru dia ajak berentap..
Kalah la aku camni huhuhu

My luvly hubby n 'abang' hehehe..
The champion n cimpanzi muahahaha
Jangan marah ek 'abang'

Watto geng forum aku gak..
Tengok skill baling menggerunkan tapi memang ade skill tapi sayangnye kalah di tangan Adik aku.. maluuuu... maluuuu kalah ngan orang pompuan ihiksss..

The best of EO's....
Thanx EO blanje kitaorang dan be a sporting bos layan kitaorang men boling
Nampak EO pun dah jumpa stepnya walaupun dah setahun tinggal men boling ni ekeke tapi usaha tangga kejayaan membuatkan EO telah berjaya di tempat kedua ahaks...

'Abang' di tika mulanye memang menakutkan.. awal2 aku dah kompem aku kalah tapi cehhh skejap sangat.. balingan ke 5 trus makin mundur... ish..ish..ish..
Takde 'semangat' ek bang..
nanti kita main skali lagi, bawak 'semangat' tu ye ihiks

Aku yang keletihan tapi hepi sebab dapat tiga ter O.K muahahaha
Okla tu kan...
Adik aku yang memula boring tapi bila dah last game excited nak men lagik sebab dah jumpa step nye jugak..
Muka dari awek jepun bertukar menjadi awek yang tengah berpantang muahahaha

Skill balingan 'abang' dan 'adik' aku hehehe
Janji bole baling walaupun dapat anugerah paling banyak masuk longkang hahahaha

PEACE arep...
Thanx 4 coming n join us..
Lenkali kita men lagik ek..
Game ke-3 dan ke-4 baru nampak ceria.. memula tu senyap jek ihiks..



5 luvbites:

~~ciklinn~~ said...

ena mana gambor ko disaat2.. membalingkan bola boling itu... hiiiihihihi

pacific said...

jeles!

kita mmg tinggal abis la bowling,

kalau main skrg ni tgn cpt lenguh,

tak suka keadaan ini, tu malas turun.. haha..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak sambung pertanyaan kak linn...

di mana kah gambar kanda ketika membuat longkang2 bowling tu bersih?

hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

Ena said...

amboi kowang...menidakkan kebolehan ku ek..
takpe..takpe... nantid en tron alamanda, kita berentap ek ihiks...

pacific
kalo men skali skala mmg lenguh.. cuba men slalu pasti besttt ihiks..

PerantauSepi1306 said...

amboiiii syioknye main boling .. yelah mana gambo cik ena kita membuat lontaran ;D