::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, January 30, 2009

Cantek tak?

Kowang.... cantek tak header aku kat atas tu...
Sebenarnye bukan aku buat sebab aku bukan kreatif sangat..
Tu kawan blogger aku yang tersayang buat
thanx
atty sudi buat untuk ena..
baru arini ade masa nak letak so jangan anggap ena tak ske ek...

bagi sesape yang rajin malah kreatif nak buat untuk ena header lagik, sila2 kan la ek... amat dialu2kan...
sayang kowang muahhhhhh




17 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

LAWA nyer HEADER kanda...comel jer....hehhehe...nak dinda wat kan header utk kanda gak ker?

kekeeke

atty's said...

hai enna tq sudi tima..
atty pun bz nie..baru dpt rest jap neh

Anie said...

kty memang baik hati sangat...header bd pun kty yg buatkan..

nurulhuda abu bakar said...

ena, kita kat KL la... tak gi memana.. lina yang dtg umah kita dr kuantan pas keje ari rabu.. dia nak gi penang singgah umah kita tido semalaman.. maybe ahad dia balik dr penang.. tu pun dia singgah sini jugak ;) kalau kita ada kat kuantan nak gak la jumpa ena... ape kan daya... ;)

CuTeMiUt78 said...

memang canti header baru tu.. rajin kakty buatkan

PerantauSepi1306 said...

header baru yek, sweet jer tau.. btw makacih bebyk ye ena.. dah terima dah.. nanti tunggu plak dari ai ok :D

Suri said...

cantik! best eh buat header gambar cam tu... teringin gak nak buat tapi malas gilerrrrrrr.. hehe

Tokeh Baju Terpakai said...

salam tuan tanah,
mohon izin menyelit disini.

jom ke blog saya http://bajuterpakai.blogspot.com

macam2 ada jual...

juelee said...

lawa header akak..
nanti bebile if saya free saya try la wat eh...
tapi tak janji la...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cantik header tu, bilalah kak rose nak tukar gak ni

FyDa said...

askum..haiii..canti laaa..sori main masuk je...tp cantik...kt baru nk join...tgh tk pandai lg...hrap dapt join le klau sudi..me kasih..kalau sudi jemput la dtg kat blog kt.. balqisrafiq-rafidah.blogspot.com

CuTeMiUt78 said...

hah..pandaipun buat signature tu.. cantik..

dik kopi said...

cantik n cumel n sweet banget

juelee said...

cantet..simple but yet nice...

UnGu VioLeT said...

salam kak,

akak apa khabar hari nie?? Mar ada tag akak.. bile2 akak free, dtgla blog mar, ambik dan jawab tag tue yerk.. thanks kak..

slm syg slalu dr mar utk akak syg..

Emy Omar said...

Cantik header tu..so sweet

en_me said...

chantekkknyerrr..