::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, January 23, 2009

Pezen dr Akak PS1306

Wehh aku dapat bungkusan besar la...
Dari Pandan Indah...
Sape plak kasi ni?
Besar gedabak plak tu..
Takkan yang tuko2 pezen tu kot..
AKu bagi kecik jek, takkan dapat balasan besar kot...
Musykil..musykil...
Dak2 opis ni dah excited giler nak tau pe yang ade dalam kotak..
Sebok r kowang ni :P

Tadaaaaaaaaaa
Wahhh beg pink karer gitu...
Huhuhu segan wehhhh
Aku bagi pezen murah lagi tak seberapa tapi ape yang aku dapat balik, beg yg tantek lagi tiut...
Uwaaaaaaa maluuuuuuuuuuuuuu
Ase nak bagi pezen len la plak

Siap ade beg sampingan lagik...
Adik aku kata leh letak henpon ataupun kamera..
Tantek..tantek...

Sape yang kasi ek..
Alaaaa Akak PS1306 upanye..
Thanx akak, ena hargai sangat pezen ni tau..
Terlalu over dos tantek n tiut sgt..
Sayang akak..
Moga persahabatan kita kekal abadi selamanya ye kak..
Nanti kiter jumpa ye kak..
Thanx a lot's muaaahhhhhhh


4 luvbites:

Zanna_MamaBatrice said...

mmg cun
pink kaler lagi tu ena
murah rezeki ......

CuTeMiUt78 said...

wah.. best la ko dpt pezen beg lagi tu.. memang cantik.. aku pun ikut sama teruja tau..pasni nantikan pezen aku plak tau..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

vah vah vah
lawa nyer beg
tiut miut...

hehhehee

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Ena said...

zanna
kalo nak merasa, meh r alamat ihiks..

cute
huhuhu tak sabar nak tunggu pezen ko ni

yanie
dinda nak gak ke ihiks..