::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, January 23, 2009

Men boling lagik

Disebabkan tak puas ati tak menang, malah nak lepaskan perasaan sebab stress kat opis so kitaorang decide men boling skali lagik ekeke..
Poyosss...

Haa ko! standard gurl la markah tinggi ni kan but yg pasti n penting, my hubby kalah ekekek
(Ekceli ni game ketiga, game pertama dan kedua aku memang kalah truk, tak nek 'haji' pun hahahaha.. tak tau nape truk sangat.. tak penah camtu....)
Budak2 lain? lagila truk wakakakaka

Wif arep....
Pakwe sape ni? Angkat tangan....
Pas men boling kitaorang dinner...
Lapo weh...
tapi tak selesa sebab kat lantai tu rata2 ade lipas yg terbaring kesesakan napas bau Ridsect..
Ampeh toll!!!
Kena ngadu kat Kesihatan ni... aku dah la fobia ngan lipas uhuks..
So kaki dok atas je la huhuhu



1 luvbites:

technology said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry