::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, August 11, 2008

Adeh makan lagik...

Hehehe entry2 aku ni banyak cite makan kan..Dah tu nak wat camne, tu jek xtvt sekeluarga.. Kalo makan malam ni sahih la mak aku yang ajak kan.. Dia tingin makan mee kari lagik.. Mee kari kat Relax's Cafe tu dia kata tak best so carikla mee kari len...

Kali ni kedai yang menjadi pilihan kami adalah Food Court Taman Sepakat hehehe
Malas la p jauh..
.

wajibbbb..kena amik gambar...

wah bagus tol kakak..
Sikap tanggungjawab n penyayang kat adik tu bagus tol..
Ekceli, si adik memerlukan krosi ni tiap kali p makan kan..
So dengan pantas seperti fast n furiousnye... kakak p amik krosi ni sebelom abah p dulu hehehe

Sengeh kakak dapat wat adik hepiii... PEACE adikkk...

Nampak cam kembo tak? ihiksss...

Putri2 kesayangan bersama Abahnye...

Hodoh palih muka kakak kan wakakakaka
Masa ni dia tengah majuk sebab nak Milo Ais...
Aku orderkan Fresh Orange untuknya..
Disebabkan itu, tukarla smula pe yang di ordernye tu..

Air takde yang spesel...
Air slalu yang sama tapi sluuuuuurrrppp nampak bes kan kalo dlm gambar ihikss..

Nampak best tak?
Teka makanan ape ni?
Ni makanan aku...Kuew Tiau Grg jek ihiksss

Nie plak order hubby aku..
Nasi Daging Merah nyum3x...

Niela dia Mee Kari mak aku..
Dia kata ok sket ase yang ni dari yang dulu dia makan..
Moga2 tekak dia dah puas ati dapat makan mee kari ni...

Nie plak menu simple kakak dan adik..
Nasi puteh ngan sup ayam jek heheheh

1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Weh ko ni tengah test ke ape ni, tengah cari template yg sesuweiii ke? Aku rasa kan nampak gelap lar blog kau pakai kaler purple ni. Bagi aku la mee kari yang sedap kan kat tepi sungai kat jambatan tanah putih tu tapi dia buka pagi je.