::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, August 22, 2008

Adehhh aku mangsa TAG

Adehhhh aku jadik mangsa TAG huhuhu..
Hehehe ekceli aku dah lama tunggu jadik mangsa TAG..
Tingin nak jawab pe yg kowang TAG kan tapi takde org nak TAG aku huhuhu..
Anyway thanx la Lina sebab ko jadik org pertama yang TAG aku..
Pasni sape2 yang nak TAG aku meh ler muahahaha

Eh! Lina..
Aku termasuk gak list dalam BLOG KAWAN-KAWAN ko ekkk
(ececece..buat2 tanyela plak ihiks)
Okla..disebabkan ko 'Adik PERASA' aku... aku jawab ek...
Ikhlas n sejujurnye ni tau tapi ade gak la jadi rasienye... ngehngehngeh
Nama-Nama Timangan Anda:
Ermmm..sape yang rapat ngan aku sume pangey aku NA jek... Kalo yang tak rapat tu pangey aku ENA n nama penuh aku lagik..tu bagi dak2 skolah dulu la.. Pe nama penuh aku? heheh sendiri mau pk la ihiks...

Anda Seorang Yang:
Aku pun pendiam gak Lina tapi kalo dh jmp org sekapla..molot tak henti punye ihiks.. Aku jugak sensitif, penyayang, ske ketawa (tp skang dh takle ketawa, bos marah huhuhu) dan baran tapi aku ni walaupun cepat nek angin tapi cpt jugak sejuknye hehehe..

Insan Teristimewa Dimata Anda:
Pastinye my hubby, my two princess, mak dan kawan2 yang anggap aku istimewa kat ati drang ihiks

Lagu Kesukaan Anda:
Aku ske lagu yang jiwang2 karat... ske gak yang rancak n dangdut pun leh gak layan muahahaha

Makanan Kesukaan Anda:
Eh samala kiter Lina.. Aku antu segala AYAM n TOLAT ngehngehngeh

Warna Kesukaan Anda:
aku ske kaler biru n pink tapi skang aku ase aku ske sume kaler yg lembut2 tapi setiap barangan yg aku miliki, aku lbh ske kaler ITAM hehe

Sikap yang membuatkan anda bengang:
Ske amik tau hal org, dpn len blkg len dan perleteran... aduhaiii..tak sanggup bebs...

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:
beg wit aku..handphone (nyawa tu) dan sdikit alat mekap ngehngehngeh
(muka tak lawo gak uhuks)

Kali terakhir anda menangis dan kenapa?
Ermm kali terakhir ek...
Aku ase dalam bulan lepas kot cuz sedey ngan sikap seseorang yang wat ati aku terluka tanpa dia sedari..
Sapekah dia? Biarla aku jek yang tau muahahaha

Tag 6 rakan anda:
Aku nak TAG sape ek..
Aku bukan amai ngat kawan blog ni..
No satu............B CYG (jgn wat tak pandai ek)
No dua..........AKAK CYG (jgn wat tak pandai gak ekk)
No tiga...............Deq Yanie yang tiut (ni over pandai dah ni hehehe)
No empat..................VP Zaimah (alaaa VP dh teror bab TAG ni kan ihiks)
No lima......................ATTY (ok kan..kan..kan...)
n the last one errmmmmmm
ZILA la... (ok gak kan...)
So layaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn


4 luvbites:

atty's said...

ok ena..nanti kty buat yer..huhuhuuh..

viruspadu said...

alololo, kita dah buat dah rasanya tag ni... :p

tp saya suka banget yang ni

"Warna Kesukaan Anda:
aku ske kaler biru n pink tapi skang aku ase aku ske sume kaler yg lembut2 "

yeyyyyyyy sama... PINK

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alamak...yanie kena TAG ker...
he he he

nanti2 yanie wat ek kak...

(^_^)

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

weh aku dah tag la suami ko...