::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Sunday, August 31, 2008

Wat keje opis di umah


Disebabkan aku ajin ngat berkawad 2minggu ni...kerja2 aku banyak tertunggak.. Bukanla tak buat langsung tapi adela yang dh lama dok kat atas meja aku tak abis2 lagikan..
Selama 8 tahun aku bekerja, tak penah lagi aku bawak keje opis bawak balik umah...
Nila pestaim aku buat.. Bukan pe, ni untuk diri aku jugak... Idakla ari slase ni terketar2 aku nak buat keje ni kan...
Dah la nak buat blog lagi..sebok ngan chatting lagi ekekkee (Itu sebenonye..kalo takde 'iklan' dah lama keje tu siap ngehngehngeh)
Syyyhhhhhh...jangan btau bos aku tau ahaks...
So dengan muka itam dan rambut serabainye, aku mulakan kerja tanpa gangguan...

Oh lupa..masa ni hubby aku p Hotel MS Garden, hadiri majlis makan ngan sekolah dia..

Sesambil wat keje, aku 'ditemani' air nescafe hhehehe
Ekceli aku takle sgt minum air ni sebab aku migrain kan..
Biler aku minum pasti sakit pala..
Tapi nak wat camne, aku perlukannye sebab pagi tadi punyela letih berkawad..
Ni pun masih lagi rasa sakit2 badan tapi aku gagahi jua nak wat keje opis ni...
5 paper work aku kena buat..tak siap lagik ni..
mata punyela ngantuk..minum nescafe ni pun aku still ase ngantuk..mak aiii..
Sejak dapat EO baru ni, bz giler aku..
EO dulu pandai gak wat paper sendiri tapi EO ni sumer benda nak suh aku buat..
Sabo je laaaaaaaaaaa...

Eh! mana putri2 aku kan...
jap!jap! aku cariii...........
v
v
v
v
v
v
v

Lor ni ha drang...dok bawah meja...siap men baring2 lagik...
Aduhaaaaaaaiiii..punyela nak teman ibu wat keje ye sayang....
Dalam pada tu ade gak drang 'goda2' aku nak men games kan tapi mujur makan dek pujuk ihiks...
Akhirnye..dalam keletihan dan mata mengantuk, kroje aku tetap siappp..
Wahhh legaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Sebab ari slalse ni aku keje halfday jek cuz esok aku kena p Trengganu amik peksa PTK..
Jauh gilerkan hanya satu paper sejam jek aku sampai kena p sana di bulan poser..
Kalo tak poser best gak aku bercoping..
Hamjadah tol kan hukhukhuk..
Doa2kan aku berjaya ye kowanggg..
Aku dah letih dah asik dapat 4..3 jek...
Doakan aku ek kowang hehehe thaaannnxxxxxxx...


1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Itu buat keje opis ke layar internet... hehehe...