::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, August 7, 2008

Corak batik

Psssttttttt.............
Ingat tak entry dulu yang aku tunjuk ken batik yang aku nak beli tu..
Hehehe aku tak anto lagik ke taylor untuk dijahit..
Takde masa la nak p umah dia walhal ajin gak bertemu ngan dia sebab dia kakak ipar aku muahahaha
Kebetolan plak semalam EO aku pangey aku lagik suh tengok ken batik..
Puas dah aku cuba dalih, dia suh datang gak bilik dia p tgk so nak taknak, p la aku kan...

Mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Rambang mater siotttttttttttttttttt...
Ase nak pilih sumerrrrr....
Harga pun makin meningkat...
Alasannye corak terbaru..ntah pape!
Mujur leh bayar 6x ihiks...

So aku berkenan... aku amik yang ni...

Cantek tak kowang??
Bukan kowang tapi corak n kaler ken ni cantek ke tak.. :P
Ade 3kaler kan..
Aku dah jadi minat jenis satu ken ade 2..3 kaler ni..
Leh pakai macam2 kaler tudung kan...

Haaa... yang ni ken dulu.. ade 3 kaler gak hehehe
bestkan kowang..
Eh! pe plak kowang..aku la yang best ihiks...

Ni coraknye bile di close up sket...

Ni plak corak ken baru biler di close up..

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ye!Ye! aku ade dua ken batik..
Biler nak p tempah ni..
Tak sabar ni..tak sabar ni...

B, jom p umah K.Oya malam ni..
Tak sabar ni heheheh

2 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

perghhhhhhhhh kak....
malatop arr kain batik akak nih..

siyes lawa..

he he he...

nak sepasang leh?

heheh...

tukar kotak chat yg baru ler kak..

dah tak berfungsi dah tu

letak mcm yanie nyer...senang nak chat dengan akak..

(^_^)

Ena said...

huhuhu
dh letak yangc am yanie punye la tu tapi still kenot huwaaaaaaaa